Veyis18 isimli üyenin son içerikleri

1. Veyis18

Epic Games’ten GTA 5 aldım ama para ödemedim?

Arkadaşlar bilgisayarım eskiydi yenisini aldım epic Games i indirdim baktım gta5 duruyor zamanın da bedava iken mi aldım hatırlamıyorum oyuna para vermem genelde şimdi indiriyorum demek ki almışım değil mi?
  2. Veyis18

Lenovo Loq 15AHP10 alınır mı?

Ben erazer istemedim zaten ekran kartı çok önemli değil ben oyun oynamıyorum ama oynarsam diye aldım vaktim olmadı yaza belki olur. 32 ram ve 1 tb ssd 17.3 ekran çok önemliydi. Cs go oynadım sadece yarım saat dün yarım saatte bugün cumartesiye kadar çok zor yaza kadar böyle gider.
  3. Veyis18

HP VİCTUS ALINIR MI?

37 bin tl ye mantıklı geliyor İ5 14. Nesil tek akla takılan HP victus da hall sensörü kronik arıza veriyor diyorlar. Riski göze alıp almak lazım kesin çıkacak arıza yapacak diye bir durum yok.
  4. Veyis18

Ben ekran kartını fark etmemişim bence bu fiyata ekran kartı çok iyi.
  5. Veyis18

Hocam bu çürüme bu parayı vereceğine acer alsan lenovo loq da anakart yanması kronik diye okudum yorumlar da. https://ty.gl/gxutyp97j5m4a Bugün ben bu ürünü sipariş verdim bana mantıklı geldi ekranı büyük 17.3 “ ama
  6. Veyis18

ÇOK ACİL laptop önerisi

Trendyol da 12 taksit yapıyor ben bugün 12 taksit aldım oraya da bakın.
  7. Veyis18

Hangi laptopu almalıyım ACİL

Bugün bende bayağı laptop araştırdım bütçem 40 bin tl idi. Herkes bir şey diyor lenovo da anakart yanıyor dediler HP de hall sensörü arızası var dediler. Gigabyte için olumsuz yorum duymadım YouTube forum siteleri TikTok ta ki yorumlara kadar deli gibi araştırdım. Ben bütçeyi aştım 46 bin tl...
  8. Veyis18

Maximum 45 bin oyuncu tavsiye bekliyorum

Benim oğlan lgs ye hazırlanıyor ben kendime aldım üniversite ye giderken yenisini alırım ona. Evde kullanacağım yerinden kımırdamayacak. Acer Nitro 17 Amd Ryzen 7 32gb ram 1 tb ssd 4050 17.3 modelini aldım 12 taksit 46 bin tl
  9. Veyis18

En az 4050 mi olmalı ben şahsen oyun oynamıyorum ama iyi bir şey alırsam da oynarım cs go gibi 3050 de işimi görür diye düşünüyorum ekranın 17.3 olmasını da istiyorum
  10. Veyis18

Hocam bu erazeri araştırıyorum da ram düşük işlemcisi fena değil ekran kartı çok iyi 44 bin tl ye mantıklı gibi geliyor tek sıkıntı 10 taksit olması benim için
  11. Veyis18

Ben aslında ryzen 7 8845 Li bir modeli var onu alacaktım hall sensörü yüzünden yorumları kötü diye almaktan vazgeçtim Kafam çok karıştı Monster ı alıp geçesim var.
  12. Veyis18

Arkadaşlar yardım edin ne alayım çok kararsız kaldım
  13. Veyis18

Hadiye çekim vardı silindi 1.000 tl lik amd işlemcilere 2 bin tl lik hediye çekim var karar veremedim.
  14. Veyis18

Teşekkürler cevabınız için erazer e sıcak bakamıyorum duyulmamış marka geliyor bana. https://ty.gl/jpoyn3e4yo14m Bu ürün nasıl şuan aklımda en mantıklı bu geliyor
  15. Veyis18

https://ty.gl/uuohzvq122ctr Arkadaşlar acil cevap verin karar veremedim Monster ı alayım mı 37 bin tl ye gelecek bana
Geri