Veysel Varan isimli üyenin son içerikleri

1. V

MasaÜstü Pc Bluetooth

Masaüstü bi pc topladım yakın zamanda. Ama ekipmanlarım full kablolu bundan yavaş yavaş rahatsızlık duymaya başladım kablosuza geçiş yapmak istiyorum ama bilgisayarda bluetooth yok ek aparat falan takılıyormuş bunun için. Tp link ub500 diye bişey duydum bu mudur en iyisi varsa başka bundan daha...
  2. V

Valorant oynarken pc donuyor

Valorant oynarken alt tab attığım zaman her seferinde olmasa da çoğunlukla bilgisayar donuyor. Mouse imleci hareket ediyor oyun arkada çalışıyor hatta sesim karşı tarafa gidiyor ama ekranda hiçbirşeye basamıyorum çözümü var mıdır ?
  3. V

Bu üçlü priz zarar verir mi

Bilgisayarımın ışıkları kapalıyken de yanıyor. Bios üzerinden mi kapatmam lazım bi tık karışık geldi yanlış bişey yaparım diye korktum onun yerine şu açma kapamalı üçlü prizi kullansam elektriği kes aç bilgisayara zarar verir mi ?
  4. V

Masaüstü pc bluetooth

Bu bi tık pahalı yaa. Daha uyguna sağlam bişey yok mudur acaba
  5. V

Masaüstü pc bluetooth

Hocam benim masaüstü PC’de Bluetooth yok. Kendime gamepad aldım ama kablosuz kullanamıyorum bunun için bi aparat varmış heralde buldum da doğru mu buldum doğru bulduysam hangisi iyi sizin önerileriniz nedir sormak istedim. Bulduğum 2 taneyi fotoğraf olarak koyuyorum 5.0 var 5.1 var hangisi daha...
  6. V

Ekranım monitörde küçük gözüküyor

Örnek olarak valorant açtım başka uygulamalarda da bazen oluyor gördüğünüz gibi en sağdaki simgelerim ekranın ortasına geliyor. Aynı şey obs stüdyada da var ben yayın açıyorum yayında ekranın sol üst köşesi tek yayınlanıyor oyun tam gözükmüyor çözümü nedir acaba ?
  7. V

Şu iki fandan hangisi alınıır veya ikisi de alınmaz mı yardımcı olur musunuz ?

İki fanı da attım fotosunu ikinci el ikisi de. 4 fanlı olanın 6 modu falan varmış diğer 6 fanlı olanla ilgili bilgim yok ikisinin de fiyatı 500. Hangisini alayım veya ikisi de çöpse almayayım.
  8. V

Bu soğutucu fan iş yapar mı ?

Soğutucu fan almak istiyorum laptopa ama uyguna bişey bulamadım 2. El bakıyorum sizin bildiğiniz 500 ve altında sağlam bi fan var mıdır bi tık üstü de olabilir. bir de şu 2. El olana bakar mısınız iş yapar mı ? Fiyatı 350 tl
  9. V

PC topluyorum kasa hakkında fikir lazım

Neyle değiştirmemi önerirsiniz? 1722281448 Şunlar var seçenek olarak
  10. V

Ram 32 gb yaptım ama anakart ssd karışmadım
  11. V

PC kasası topluyorum uygun fiyata en iyi performans yapmaya çalışıyorum. 50-60k bütçem var şu bilgisayar 54k ya denk geliyor fikir alışverişi yapmak istedim fikirleriniz neler ( Rami 32gb ekran kartını 3 fan yaptığım için fiyat 54k oluyor ) Kasa linki
Geri