Veysel35 isimli üyenin son içerikleri

1. Veysel35

🔥İndirim 🔥 Barilla Makarna 29 TL 🔥 Amazon İndirimleri

Bundan almıştım geçen indirimlerde. Çok hamur. Beğenmedim
  2. Veysel35

❌İndirim Bitti! Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu 599₺ 🔥

Phantom var bende. Bunu aldım geçenlerde. Anakart yamulmasın derdim. Yanında verilen macun rezalet. Tavsiye etmem. Braket için alınabilir tabi. Ama thermalright phantom bar 75 80 arası sıcaklık. Daha aşağı görmedim
  3. Veysel35

Yardım Thermalright Phantom Spirit 120 Se Sıcak Çalışıyor

Kardeşim kısa süreliğine yanımdaydı hepsini denemiş en ideal hale getirdiğini söyledi. 75 76 da dolaşıyor. Maalesef gelişme yok. Bende 80leri geçmesin yeter kafasındayım. Acaba diyorum 1 fan daha alsam 3 fanla derece düşer mi?
  4. Veysel35

Çözüldü✓ 7500F Phantom Spirit ile çok ısınıyor

Hocam aynı sorunu yaşıyorum sizde problem var mı
  5. Veysel35

300 değil hocam 200lerde oo oyunda girmediği anlarda oralara çıkıyor 1773088788 Fanları değiştirdim. Ortası boş sağda solda 2 fan var. O da işe yaramadı 😁 1773088806
  6. Veysel35

Yer Van. Bu hava soğutucu iyi olduğunu düşündüğümden aldım ama yükteyken 72 78 arası. 1773088109
  7. Veysel35

2 kez termal macun yeniledik pompout yapmasın diye. Sizce bu dereceler anormal midir
  8. Veysel35

Merhaba arkadaşlar Thermalright Phantom Spirit 120 Se var. 7600 işlemci ile 75 78leri görüyor apex oynarken. Sizce normal mi? Yeni macun değiştirdik.
  9. Veysel35

❌İndirim Bitti! IPHONE 14 128GB 25.799,40 (OUTLET)

Daha düşük modellere yönelirim böyle telefon almam. 25k az para değil.
  10. Veysel35

RTX 3080 Ryzen 5 7600 Siyah Ekran Sorunu

Arkadaşlar merhaba bir anda olmaya başladı siyah ekran sorunu neyse 1 hafta uğraştım. Ddu ile ekran kartını kaldırdım. Driver yükledim. Ekran kartı sök tak yaptım. Düzeldi aslında. 3 hafta yapmadı. Bugün yine inanılmaz fan sesiyle birlikte siyah ekran oldu ve arkadaki müzik de kesilmedi...
  11. Veysel35

Yardım RTX 3080 Siyah ekrana düşüyor

ben de yaşıyorum acaba sebebi nedir? olay görüntüleyici ekran görüntüsünü ekliyorum
  12. Veysel35

Pc Siyah Ekran Hatası Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Biligisayarım birkaç gündür oyundayken monitör kararıyor ama kasa hala ışık yanmaya devam ediyor. Az önce 1 gün boyunca ilk defa açtım şifreyi girer girmez pc açılırken siyah ekran oldu. Reset atmadan da gelmiyor. Sebebi ne olabilir? Olay görüntüleyicisini atıyorum o dklarda...
  13. Veysel35

Kaç günde duş alırsınız?

Suyun şampuanın her gün zararı var mı bilmiyorum ama her gün liflenmek cilde zararlı. Ben de girince liflenmeden çıkamıyorum. İdeali 2günde maksimum 3 günde bir bence.
Geri