Phantom var bende. Bunu aldım geçenlerde. Anakart yamulmasın derdim. Yanında verilen macun rezalet. Tavsiye etmem. Braket için alınabilir tabi. Ama thermalright phantom bar 75 80 arası sıcaklık. Daha aşağı görmedim
Kardeşim kısa süreliğine yanımdaydı hepsini denemiş en ideal hale getirdiğini söyledi. 75 76 da dolaşıyor. Maalesef gelişme yok. Bende 80leri geçmesin yeter kafasındayım. Acaba diyorum 1 fan daha alsam 3 fanla derece düşer mi?
300 değil hocam 200lerde oo oyunda girmediği anlarda oralara çıkıyor
1773088788
Fanları değiştirdim. Ortası boş sağda solda 2 fan var. O da işe yaramadı 😁
1773088806
Arkadaşlar merhaba bir anda olmaya başladı siyah ekran sorunu neyse 1 hafta uğraştım. Ddu ile ekran kartını kaldırdım. Driver yükledim. Ekran kartı sök tak yaptım. Düzeldi aslında. 3 hafta yapmadı. Bugün yine inanılmaz fan sesiyle birlikte siyah ekran oldu ve arkadaki müzik de kesilmedi...
Merhaba arkadaşlar. Biligisayarım birkaç gündür oyundayken monitör kararıyor ama kasa hala ışık yanmaya devam ediyor. Az önce 1 gün boyunca ilk defa açtım şifreyi girer girmez pc açılırken siyah ekran oldu. Reset atmadan da gelmiyor. Sebebi ne olabilir? Olay görüntüleyicisini atıyorum o dklarda...
Suyun şampuanın her gün zararı var mı bilmiyorum ama her gün liflenmek cilde zararlı. Ben de girince liflenmeden çıkamıyorum. İdeali 2günde maksimum 3 günde bir bence.