veyselbabapuro isimli üyenin son içerikleri

1. veyselbabapuro

Valorant Oynarken Ekranım Titreme Yapıyor

kankam şimdi sadece valorantta yapmıyor sorunu valoda poligonda daha net gözüktüğü için oradan örnek verdim cs2 ve fortnite içinde aynı sorunu yapıyor sifu oynarkende yapıyor hatta bilgisayara format attım düzelmedi shader cache sıfırladım düzelmedi freesync açtım olmadı kapattık olmadı fps...
  2. veyselbabapuro

Valorant bir köşeye bakıp dönerken ekran titremesi çözümü

hala aynı başka çözüm biliyor musun
  3. veyselbabapuro

1000 Megabit İnternette Bufferbloat Yapmayacak Modem Önerisi 5000 TL Bütçem Var

sorun bu beyler bilmiyorum internet kaynaklı mı yoksa sistemden mi anlamadım
  4. veyselbabapuro

Valorant Oynarken Ekranım Titreme Yapıyor

valorantta ekranım titreme yapıyor ne yaptıysam çözemedim artık kafayı yemek üzereyim yardım ederseniz sevinirim sorunu youtube a attım link burda sistem özelliklerim rx9060xt 16 gb ddr5 32 gb ram ryzen 7 7800x3d
  5. veyselbabapuro

Çözüldü✓ Oyunlarda Titreme ve Yırtılma

kanka ne yaptın nasıl çözdün
  6. veyselbabapuro

evet ama tek sorun binada birtek turknet ve turk telekom kutusu var
  7. veyselbabapuro

kanka sorun lag mı başka bir şey mi onu da anlamadım pc de her ayarı deniyorum sonuç aynı turk telekom diyor sorun yok riota ticket attık bir sürü şey yaptım sorun aynı konu açıcam sanırım video çekip sorunu
  8. veyselbabapuro

internetim bazen hızlı benim için önemli olan lag sorununu çözmek zaten
  9. veyselbabapuro

baya iyi kanka valorant oynarken köpek gibi lag yapıyodu Qos ayarı da çalışmıyordu düzgünce
  10. veyselbabapuro

modemi aldım ayar yapmadan sonuçlar bu low latency gaming yazan yerde niye ünlem çıkıyor ve max ms değerleri neden zıplıyor ne ayarlar yapmam lazım modemdde yardımcı olur musunuz
  11. veyselbabapuro

pc de kabloyla kullanıyorum zaten
  12. veyselbabapuro

sipariş edip geldiğinde yazıcam modem o kadar övdünüz güzel çıkar diye umuyorum
  13. veyselbabapuro

Keenetic Hopper AX3000 Wi-Fi Mesh Ebeveyn Kontrol Fiber VPN Router 4x1Gbit/s USB3.0 KN-3811 https://app.hb.biz/1qwycdG0262p hepsiburada satıcılı olan bu iyi midir bu modem sorun çıkartır mı bide dns falan kullanabilir miyim bunda turk telekom imternette
  14. veyselbabapuro

hangi modeli dediğim gibi 5000 tl geçemem
Geri