veyselbabapuro isimli üyenin son içerikleri

1. veyselbabapuro

RX6600 RYZEN 5500 sistemim vermesi gereken fps i vermiyor

ya ilk aldığımda pc yüksek fps veriyordu şimdi lolde düşük ayarlarda 130 fps alıyorum saçma gibi
  2. veyselbabapuro

max 6 bin tl mouse önerisi lazım

deathadder v3 pro düşünüyorum ama kronik bir sorunu falan çıkar mı
  3. veyselbabapuro

max 6 bin tl mouse önerisi lazım

bulunduğum ortam biraz tozlu ve elim çok fazla terliyor mouse önerisi lazım mouse tutuşumu tam bilmiyorum fotoğrafını buraya ekledim
  4. veyselbabapuro

max 6500 tl monitör önerisi lazım

yeni monitör alacağım ips olması tercihim ama çok bir bilgim yok monitörler hakkında önerebileceğiniz monitör var mı
  5. veyselbabapuro

rx6600 ryzen 5 5500 sistemim var ama almam gerekenden düşük fps alıyorum

arkada windows 11 iniyor onu da göz önünde bulundurursunuz ilk fotoğrafta adrenalin ayarları varsayılanda sonra ayarları değişirtirdim görseldeki gibi ekstra olarak geliştirilmiş senkronizasyon açık en sondaki fotoğrafta ayarlar değiştikten sonraki değerler bir şekilde halletmem lazım şuan...
  6. veyselbabapuro

kanka anakartı unuttum ya msi B450m a pro yada msi A320M a pro ayrıca pc yi aldığım ilk bir kaç ay 240 fps altına indiğini görmedim 1721814318 bide saat akşam 7 gibi evde olurum ben eğer anakart B serisi ise o dediğin şeyi nasıl yapıcam 1721814408
  7. veyselbabapuro

yani kanka 240 hz ekran alıcam şimdi çözmem lazım bu sorunu kafayı yiyorum işyerinden
  8. veyselbabapuro

şuan çalışıyorum eve gittiğimde yapıp fotoğraflarını atsam değerler normal mi değil mi söyleyebilir misin
  9. veyselbabapuro

merhaba ikinci el bir pc almıştım gayette düzgün çalışıyordu son zamanlarda fps drop atmaya başladı valorantta 250 fps üzerine zar zor çıkıyordu poligonda düzeltmek için bişeyler yaptım şuan 120 fps üzerine çıkmıyor üstelik donma yapıyor oyun içinde 250 fps alırkende donma yapıyordu ilk...
Geri