kankam şimdi sadece valorantta yapmıyor sorunu valoda poligonda daha net gözüktüğü için oradan örnek verdim cs2 ve fortnite içinde aynı sorunu yapıyor sifu oynarkende yapıyor hatta bilgisayara format attım düzelmedi shader cache sıfırladım düzelmedi freesync açtım olmadı kapattık olmadı fps...
valorantta ekranım titreme yapıyor ne yaptıysam çözemedim artık kafayı yemek üzereyim yardım ederseniz sevinirim sorunu youtube a attım link burda
sistem özelliklerim
rx9060xt 16 gb
ddr5 32 gb ram
ryzen 7 7800x3d
kanka sorun lag mı başka bir şey mi onu da anlamadım pc de her ayarı deniyorum sonuç aynı turk telekom diyor sorun yok riota ticket attık bir sürü şey yaptım sorun aynı konu açıcam sanırım video çekip sorunu
modemi aldım ayar yapmadan sonuçlar bu low latency gaming yazan yerde niye ünlem çıkıyor ve max ms değerleri neden zıplıyor ne ayarlar yapmam lazım modemdde yardımcı olur musunuz
Keenetic Hopper AX3000 Wi-Fi Mesh Ebeveyn Kontrol Fiber VPN Router 4x1Gbit/s USB3.0 KN-3811
https://app.hb.biz/1qwycdG0262p hepsiburada satıcılı olan bu iyi midir bu modem sorun çıkartır mı bide dns falan kullanabilir miyim bunda turk telekom imternette