vezir12 isimli üyenin son içerikleri

1. V

Mavi ekran yiyorum yardım

Beyler garntiye gönderdim ana kartı deiştirdiler haberiniz olsun
  2. V

Çözüldü✓ Mavi erkran hatası alıyorum

Valla reis iş işten geçti artık sabah kalktim gönderdim garantiye zaten bilgisayar hıç Açılmıyordu
  3. V

Reis bilgisyari 38 aldım şuan bilgisyar 54 doğru çıkıyor 1738553359 Birde format da attım bilgisayara bütün parçalarinı test de ettim lakin bir sorun da çıkmadı neyse artık sorunu bulsam düzletcem lakin sorun bulamadım 1 inci ramlerde sıkıntı yok 2 disk de sıkıntı yok 3 riskli dosya da yok...
  4. V

Araştırdım lakin bilgisayar şuan hıç açılmıyor artık kendini yeniden başlatıp duruyor Son olarak format attım ama hal mavi ekran alıp bilgisayar kendini yenden başlatip duruyor
  5. V

Bilgiyarı yeni almişken 3 ay sürede mavi ekran hatası verdi kod olarak donanım hatası diyordu bende garantiye gönderdim tamir ettikleri i söyleyip geri aldım lakin 3 ay sonra yine mavi ekran hatası verip donanımsal bir hata var dedi bu sefer kendim bilgisyara test ettim internettde...
  6. V

Mavi ekran yiyorum yardım

Böyle bir sorun başima geldi ben de garantiye gönderdim sorun halledildi dediler lakin 2 ay sonra yine aynı hatayi veriyor ne yapmalıyım
Geri