Selamlar bütçem Max 5000 TL aradığım özelliklere uygun bu koltuğu gördüm ofis koltuğu da alabilirim ama şuan bu koltuktan yanayım biraz. Her neyse 5000 TL bütçe ile bana koltuk önerebilir misiniz?
Konuda belirttiğim gibi vantilatör önerisine ihtiyacım var çok sesli olmayan bir şey arıyorum ama bu bütçede zor olduğu için düzgün hava üflemesi yeterli şimdiden teşekkürler
https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/a-way-out/BWVBNCMF22ZK?purchaseSignIn=true arkadaşım series s e sahip xbox dan alsa friend pass ile bende onunla oynayabilir miyim pc kullanıyorum
kulaklığı baya beğendim bluetooth alıcı alıp wireless kullanmak istiyorum bilgisayarımda eq ayarlarını yapabilirim bluethooth bağlıyken değil mi? Veya bu bütçe bandında alabileceğim daha iyi bir kulaklık var mı? kullanım amacım film müzik falan olucak wireless olması şart
ikinci el kulaklık bakıyorum param güvendeyle arctis 7 wireless yaklaşık 2600 tl ye geliyor hs80 kablolu ise 2500 e falan hangisini almak mantıklı genel kullanım/hikayeli oyunlar/film dizi izlemek için kullanmayı düşünüyorum o yüzden wireless olması daha iyi benim için hs80 in mikrofonu muazzam...
Ramlerden kaynaklı hocam da sistem eskimiş zaten bahsettiğiniz gibi yenı sıstem toplama zamanı gelmiş adam edeyım bu sistemi derken fazla masraf yaparsınız