kendinizi gunluk kullanici olarak yorumluyorsaniz s25 edge alin ama gun icinde cihazla fazla vakit geciriyorsaniz duz s25 alin ki fabrika verilerine gore ekran surelerinda cok fark yok
ben olsam s25 edge alirdim cunku 1440x3120 (QHD+) ekrani var ve piksel yogunlugu 513 PPI cok daha ayrintili...
benim attigim nasil hocam bende simdi atk x var sikmdiki aklim butcemi biraz daha arttirip superlihgt 2c alirdim bir cok e sporcuda 2 dex modelinden 2c ye gecti
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-g-pro-x-superlight-2c-910-007532-siyah-lightspeed-hero-sarjli-optik-kablosuz-oyuncu-fiyati,1193719180.html hocam butcenizin ustunde ama kucuk ve hafif
odan cok buyuk degilde isini gorur cok az bi koku illaki kalir yuzde yuz bir temizleme olmaz bende almayi dusunuyorum bu butceye mantiklasi bu isini gorur al gitsin
hayat dongusu ne haci hayvan miyiz biz ciftlesme mevsimi mi var insanlarin yani bakamiyacaklarsa yapmayacaklar yaptilarsa sevip ilgilenecekler cebine 2 kurus para koyup karnini doyurunca ana baba olunmuyor ben arkadasi ve yasadigi durumu cok iyi anladim ve ailesinin yaptigi sey iyiligini...