Vi... isimli üyenin son içerikleri

1. Vi...

Valorant Aim Geliştirme

sistemim kaldırmıyo maalesef zaten sistemim olsa ne valosu gider warzone felan oynarım yada rdr gibi hikayeli oyun
  2. Vi...

Klavye Bakıyorum Aşağıda Bıraktığım Linkdeki Klavye Nasıl

he 75lik istiyosun o zmn oda bu bütceye yok benim bildigim varsada absürt markadır 1780347190 https://meyergaming.com/vgn-v87-kablosuz-mekanik-klavye?Renk=Caribbean-Blue
  3. Vi...

Yardım Hounds Last Hope Reborn Tekrardan Açılıyorrrrr!!

bu nasıl bi oyun kapanıp tekrarmı çıldı
  4. Vi...

Klavye Bakıyorum Aşağıda Bıraktığım Linkdeki Klavye Nasıl

knk pc hocası bi klavye paylaşmıştı onu al bence gamepower 1200tl manyetik switch daha ne olsun
  5. Vi...

Valorant Aim Geliştirme

knk öncelikle yüceye kaar çıkmak istemem kendi hakkımla çıkmak istiyom sadece öğret yeter karşılıgında oyun stemdenmi destek çıkıcam nasıl bi destek onu anlamadım birde saat 8gibi akşamları müsait olunca yardım edersin eger kabul edersen sende
  6. Vi...

25.000 TL Bütçe Bilgisayar Önerisi

"pcstorealanya" adında sayfa var bi bakabilirsin hergün hikaye atıyo masaüstü pc,laptop,ekipman vs ordan alabilirsin ürün hakkındada sorabilirsin veya direk mesaj çek şu kadar bütcem var ne yapabilirsin diyede sorarsın
  7. Vi...

Valorant Aim Geliştirme

bazen benimde hiç oyun oynayasım gelmiyo inte gidince bile hiç biri keyif vermiyo
  8. Vi...

Valorant Aim Geliştirme

bende ondan korkuyom işte ama bi yandanda oyniyacak bi sürü oyun var o yüzden sıkılmam diye düşünüyom
  9. Vi...

Valorant Aim Geliştirme

pc alınca bi süre sonra sıkıldınmı peki oyun felan işte hevesin gittimi yani
  10. Vi...

Valorant Aim Geliştirme

evde dizi film izlemekten başka yapıcak bişiyde kalmıyo o yüzden oyunda gelişmeyi denemek istiyom boş vakit biliyom ama yapıcak başka bir şeyimde yok zaten geçici bi heves olur 1-2 ay yapar belki plat dia çıkar sıkılırım kim bilir 1780231936 üşengeçim zaten o kadarda paralamam o kadar hırsım...
  11. Vi...

Dengesiz Fps İçin Yardımlarınız Bekliyorum

sistemi sizmi topladınız belki sogutucu bloktaki stickerı sökmeden montaj yapmışsınzdır
  12. Vi...

Yardım 4000 TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

tabi g435
  13. Vi...

kronigi varmı yokmu bilmiyom eger kaliteli bişi istiyosan ve kablosuz g435 alabilirsin
  14. Vi...

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-mchose-v9-pro-7-1-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1136168838.html bunu önerebilirim nası bişi aradıgına baglı konfomu istiyon yoksa performansmı ona göre seç bence
Geri