İptal etmek için yok fax çekmeniz yok noterden bildiri yapmanız vesaire gerekirse çok sıkıntı. Elimi verip kolumu kaptırmak istemeyeceğim servislerin başında geliyor.
1 litre altı olan modellerde bir süre sonra performansı kaybettiğine dair şikayetler var ve ömür boyu garanti mevzusuna çok güvenmeyin en son distribütöre garanti kapsamında tamir-değişim için ulaşılamıyordu. aklınızda bulunsun
8gb laptop 3060'ıyla 2 kere bitirdim açıkçası sorun yaşamamıştım ama son gelen büyük update sonrası oynamadım belki oyun iyice şişmiş olabilir o yüzden.
Act 3'e geçtiysen bir süre sonra vram ve ram şişiyor ve droplar girmeye başlıyor oyunun kendi problemi, oyunu kaldırıp kurmayı deneyebilirsin onun dışında
Kablolar eskidiğinde oluyor ve kontrol edilmesi gerekebiliyor binadaki kutuyla kabloların. Bazen kablodan iki ek çıkarıyorlar bazen ekleme yapıyorlar falan, birilerinin işgüzarlığından patlayabiliyor mevzu. Tam olarak neyin kontrol edilmesini istediklerini öğrenip kontrol ettirmeniz lazım
Displayporttan tekrar displayporta aktarım istiyor olabilir.
Bu arada laptoplar zaten monitör bağlandığında bir miktar yoruluyor, iki ekran bağladığında performans konusunda sıkıntı yaşayabilir laptop ekranını kapatmazsan
Açıkçası var ama uğraşmak lazım. Yani bildiğim bir dondurmacıda dondurma paket dondurmalarla aynı ve ev yapımı katkısız yapıyor haliyle, tadında da anlıyorsun zaten. Fakat uzak, e yakındaki kaliteli değil çok. Şampuan, deodorant için daha bitkisel butik çözümleri denemek de mümkün.
Çünkü...