vice_grrxz isimli üyenin son içerikleri

1. V

Msı pro a620m-e ve 7500f uyumlumudur

Msı pro a620m-e anakartım ve 8400f işlemcim var 7500f e geçmeyi planlıyorum ancak 7500f boost hızlarında 8400f den daha fazla watt çekiyor vrm sıcaklıkları kritik Seviyeye çıkar mı?
  2. V

Occt testinde aşırı yüksek sıcaklık

Ryzen 5 8400f kullanıyorum 1-2 gün önce thermalright phantom spirit argb aldım kendim montajladım kutudan çıkan termal macunu kullandım kuru bi kıvamdaydı zor sıkıldı biraz ardından occt testi yaptım yaptığım an işlemci 85-90 derecelere çıktı süre geçtikçe 92 falan oldu boşta 35 derecelerde cod...
  3. V

Çözüldü✓ GPU Hotspot 100 derece normalmi

Hocam bendede sizinki gibi aynısı oluyor sorunu çözebildinizmi
  4. V

Gereksiz stutter drop ve fps düşüşü

Merhabalar Minecraft call of duty4 left 4 dead gibi oyunlarda stutter ve drop yaşıyorum Minecraftda fpsler 700-800-900 fps arasındaydı şimdi 240 lara düştü stutter ve drop problemlerini ayarları düşürerek çözüm buldum ancak sistemin gayet iyi ve yeterli daha önceden böyle bir sorun yaşamamıştım...
  5. V

Kasama ve anakartıma uygun hava soğutma

7500f kullanıyorum phantom spirit sığıyor ama atx anakart olduğu için ekran kartına çok yakın olur sanırım
  6. V

Söylediğiniz soğutmalar kasaya sığacağını sanmıyorum sığarsada kaba durabilir diye tahmin ediyorum
  7. V

Msı mag force m100a kasam var 160mm max cpu soğutucu destekliyor mAtx anakartım var sıvı soğutma almak istemediğim için hava soğutma almak istiyorum thermalright phantom spirit gibi büyük modeller ekran kartıma çok yaklaşıyor anakartımdan dolayı ne önerirsiniz
  8. V

Ak400 digital kasama sığar mı

Merhabalar msı mag force m100a kasa kullanıyorum yeni bir hava soğutma alacağım ak400 düşünüyorum kasama sığar mı sığmaz mı emin olamadım sığarsada nasıl görünür
  9. V

Asus tuf gaming monitör alınır mı

Samsung oddsyey g3 165hz 1ms monitörü kullanıyorum ghosting ve sıkışmış piksel problemlerinden dolayı o monitörü ikinci monitör yapmaya karar verdim ana monitör olarak asus tuf gaming 1080p 165 hz düşünüyorum alınır mı? veya alternatifler neler
Geri