viceking isimli üyenin son içerikleri

1. viceking

Öneri Kocaeli İzmit İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Nereden kontrol edicem onu hocam? 1757506271 Teker teker İSS arayıp sorayım mı, hangilerini önerirsiniz hangilerini arayım?
  2. viceking

Öneri Kocaeli İzmit İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Kocaeli İzmit içinde ev tuttum. Hızlı ve kesintisiz ev interneti için hangi sağlayıcıyı seçmemi tavsiye edersiniz?
  3. viceking

Her gün almalık vitamin hapı önerim

Bunları doktor kontrolünde kullanmak gerekmiyor mu? Direkt kafamıza göre gidip almak ne kadar doğru?
  4. viceking

MSI defteri benim için kapanmıştır..!

Hocam geçmiş olsun, bence de küçük de olsa kusur kusurdur, bir ölü pixel de olsa sen onun orada olduğunu bildiğin için canını sıkar. Başka markalara yönelmek lazım o zaman. Amazon satıcılı ürün almak doğru seçim olmuş bence, ürünün kendisi sıkıntılı olabilir tabi orası ayrı.
  5. viceking

Öneri S24 Ultra YD (Server Kayıt)

Hocam ödemeyi ben de yaparım sorun yok ki, aracılar kazanmasın yani bu hizmeti sağlayan kimse direk onunla iletişim kurarım.
  6. viceking

Hocam kendimiz yapabiliyor muyuz key fln alıp, zor bir şey olduğunu düşünmüyorum.
  7. viceking

Olabilir hocam, bu işin yeri facebook herhalde, 512 veya 1tb düşünüyorum + kayıt.
  8. viceking

Fatih Sultan Mehmed'in (2.Mehmed) Büyüklüğü Hakkında

Açık ara en iyi padişahtır kendisi.
  9. viceking

Teşekkürler hocam, ben düşündüm de S25U almaya karar verdim. 512GB + kayıt (açıldığında) dolar bazında bana ne kadara patlar acaba? Ona göre bir bütçe planlaması yapıcam şimdiden.
  10. viceking

Yardım Oyun odası duvarı için dekor ürünler arıyorum önerir misiniz

Harbiden güzelmiş, bu tarz şeyler lazım
  11. viceking

IOS Alınabilecek En Mantıklı Iphone

Kesinlikle katılıyorum, şu an alacağım tek iPhone modeli.
  12. viceking

🔥OKXTR İLK İŞLEME 750TL

Teşekkürler hocam
  13. viceking

🔥OKXTR İLK İŞLEME 750TL

Kampanya devam ediyor mu acaba hocam, ve ödül miktarı aynı mı?
  14. viceking

Teşekkürler hocam, oha bu arada açılmama ihtimali var diyor V4'e?
  15. viceking

14 Pro Max mi yoksa 15 Pro mu?

Hocam yeni olsun taştan olsun, Pro ve Pro Max arasında günlük kullanıcı için dağlar kadar fark olmadığını düşünüyorum, yanlışım varsa düzeltin.
Geri