Yanlışlıkla tavuk burger olarak açtılar sabah sonra fark edip düzelttiler. Tavuk burger her oyun döneminde bir kez veriliyor o da ilk gün verildi bi daha verilmez
Bir kullanıcı şarj almıyor demiş ama pek yorum da yok içindeki piller dandikse telefonun bataryasına zarar verebilir. Benim xiaomi powerbank yanmıştı o günden beri korkarım
Matepad 11.5 mu hocam? Bedavaymış keşke ben alabilseydim valla. Tabii ki apple ürünleri her zaman değerini daha fazla koruyor ama eski tasarımlı ipadleri pek sevemedim hem ekran küçük hem de ekran oranı sebebiyle dizi film izleme işi kötü. Yoksa tabii her açıdan tablette ipad iyidir.
Hocam yaşanan ekonomik krizle birlikte artık hiçbir elektronik pek değer kaybetmiyor gibi :) örneğin ipad 9 ile matepad 11.5 ikinci elde yakın fiyatlarda şu an ama talep durumuna bakmak lazım tabii
Aynen x9 bile yeter bence de. Ekran ve işlemci daha iyi olsun bütçe var denirse de diğer iki model olabilir. İpadler zaten ekran kasa oranı sebebiyle medya tüketimine çok ugun cihazlar değiller