öyle bir ekipman kullanmıyorum hocam
1777555240
hocam şöyle biosta tek yaptığım 105W tdp açıp Curve optimizer -15 diğer her şey auto da
1777555515
kasanın kendi fanlarını kullanıyorum hocam 3 önde 1 egzoz test de ettim hani yanlış montajlanmış olabilir mi diye ama hiç bir sorun göremedim aynı...
istanbul da yaşıyorum aslında limit koydum ama after effects de render aldığım için render süresi çok fazla uzuyor ve işlemci zaten rendere başladığı gibi 90 ve üsütünü gördüğü için 2 dk iş benim için 30 dk çıkıyor genelde limit koymadığım için süre 30 dk 20 dk ya iniyor 95 derecye sadece biraz...
Merhaba arkadaşlar,
Ocak 2026'da topladığım, tüm parçaları sıfır olan sistemimde işlemci sıcaklığıyla ilgili bir sorun yaşıyorum. İşlemciyi 105W modunda kullanıyorum, yük altında güç tüketimi 140W seviyelerine çıktığında sıcaklık anında 90 dereceye fırlıyor. 2-3 dakika içerisinde ise 95 dereceye...
öncelikle yorumun için teşekkür ederim
7800X3d almaya daha yakınım çünkü 9700x diğer forumlarda okuduğuma göre overclock ve benzeri işlemleri varmış o konulardan sonra kafam baya karıştı kimisi diyor 7800x3d al performansı daha yüksek (fps oyunlarını için ise amacım kesinlikle o değil 700 fps...