VİDAR-A isimli üyenin son içerikleri

1. V

Kasa İçin Fan Önerisi

Yani hocam teknik tarafa çok detaylı bakmıyosan günün sonunda soğutuyo mu soğutuyo çöp değil sonuçta bi kalite var. Lcd olmayan modeli alırsan LCD nin sorunlarıyla da başın ağrımaz. E güzel de durur görünüş önceliğin zaten bütçese el veriyosa hayırlı olsun
  2. V

Kasa İçin Fan Önerisi

Lcd ekran olmadıktan sonra çok bi esprisi kalmıyo. Soğutma ve sessizlik odaklı bi model bakmanı öneririm. Ha şu tek kablo muhabbeti cezbediyosa bilemem fan kablolaması sıkıntı oluyo biraz ama çok pahalı be değmez bence o kadar farkla bi üst model işlemci veya ekran kartına çıkılıyo 1tb ssd...
  3. V

Redmi Note 15 Pro Nasıldır

20k fiyat bandında önerilebilecek en uygun seçenek bu
  4. V

PC Tercihime Karar Veremiyorum

Rezalet bir sistem asla alma paranı çöpe at daha iyi
  5. V

Redmi Note 15 Pro Nasıldır

Alınmaz Samsung a56 bakmanı öneririm
  6. V

Kasa İçin Fan Önerisi

İşte asıl sorunlu fanlar bunlar. Lcd ekranları sürekli sapıtıyo bazı örneklerde pc nin sapıtmasına da sebep olduklarını gördüm ayrıca kazık da
  7. V

Kasa İçin Fan Önerisi

lian li nin kaliteli güzel işleri de var berbat işleri de var maalesef deneyimlerim ve duyumlarım bu yönde. şu fanı öneririm uymaz demezsen https://www.gaming.gen.tr/urun/636273/endorfy-stratus-argb-120mm-kasa-fani-ey4a008/
  8. V

Razer Barracuda X Chroma

o 2022 modelinde kaldı dediğim gibi ondan sonra bi sürüm daha çıkardılar çok memnun bir şekilde kullandım 1785036417 ama bu sebeplerden aktif kullandığım ve çok memnun kaldığım mchose x9 u önerdim
  9. V

Razer Barracuda X Chroma

şöyle sorunlu bozuk değil. ama asla fiyatının karşılığını vermiyo. ne olduğu belirsiz. ne iyi bi oyuncu kulaklığı ne iyi bi ses kalitesi var markayı satıyolar kesinlikle alınmaz ama razer aşırı premium ve kaliteli. iyi oyuncu ekipmanları aradığın buysa alınır
  10. V

Kasa İçin Fan Önerisi

lian li fanları kazık ve sorunlu gaminggentr de endorfy fanları var. bende fluctus modelini kullanıyorum sessiz ve kaliteli bi bakmanı öneririm çok memnunum
  11. V

PC Tercihime Karar Veremiyorum

hemen alacaksan bakayım yoksa fiyatlar çok çabuk değişiyo bütçe hazırsa buluruz ama
  12. V

Razer Barracuda X Chroma

steelseries nova 3, 4, 5 hepsini denedim aldığıma alacaüıma pişman oldum uzak dur razer al
  13. V

Am5 Platformuna Geçiş ve Sistem Tavsiyeleri

şimdi şöyle 850w 5070ti a da yeter ama bu aldığın pek iyi bi psu değil edebiliyosan iade et. ben 9800x3d ye geçmeyi düşünüyorum ama satıp almakla çok uğraşamam yaşadığım şehirde takasa girecek biri olsa ama zor malatyadayım piyasa çöp burda hiç bişe yok. performans olarak elbet fark var ama asıl...
  14. V

Razer Barracuda X Chroma

2022 den sonra bi model daha üretildi sorunları orda düzelttiler ama tavsiyem hala mchose x9 çok daha iyi. razer çok premium ürünler üretiyo ama mchose x9 özelinde bahsediyorum, razerdan daha kaliteli
Geri