Hocam şuan dolby acces kullanıyorum açıkçası çok iyi uygulama fakat neden şarjını göremiyorum sorun bu anlamadım gitti ayar yapmayı geçtim tek görmek istediğim şey şarj durumu
Merhabalar 3 gün önce pro x 2 lightspeed satın aldım fakat sesi baya bi az geldi bana göre fps oyunları oynuyorum ve yeterli bulamadım sesi arattığımda ise çoğu kullanıcı dolby acces ve dts programlarını önermiş ikisini de indirdim kurdum sesi düzelttim fakat şarjını dahi göremiyorum sisteme...
Merhaba ben Amd Ryzen 5500 işlemci kullanmaktayım fakat 360hz monitör aldığım için valorantta 250 fps altına bile düşürdüğü için işlemci monitörden performans alamıyorum hatta donmalar takılmalar oluyor Ryzen 5800x3d işlemci almak istiyorım anakartım uyumlu fakat sıvı soğutmayı 1 2 ay sonra...
Alt+F10 üzerinden kayıt ettiğimde masaüstünde sorun olmuyor fakat oyun kaydı yaptığımda videoda sanki düşük FPS alıyormuşum gibi gözüküyor sebebi ne olabilir? Ekran Kartım Asus Tuf RTX 3060 12GB 3 fanlı olanı
daha önceden böyle bir şey yoktu şu son zamanlarda klip vesaire edit yapmak istediğim...
Merhaba Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakarta sahibim
Ryzen 7 5800X3D işlemci almak istiyorum asusun sitesinden baktım uyumlu gösteriyor yine de emin olmak için konu açtım sahip olan birisi varsa bilgilendirirse sevinirim.
Dostum güzel bir üslupla konuşmak var raporlucam diye tehdit etmek var sen kimsin beni tehdit ediyorsun raporlucam diye mesaj kasıyormuşum mesaj kasmıyorum ki kassam sanane aktiflik sağlamış oluyorum sen kendin haklıyken haksız duruma düşürdün kaybol şimdi
senin yüzünden yemin ederim forumdan soğudum mesaj kasmak istesem gece gündüz saçma sapan yorumlar atarım en fazla 20 mesajım vardır bakmadım nerden bakılıyor bilmiyorum bile işlemci ve monitör için buldum bu siteyi senin gibiler olduğu için de birdaha kullanmam sanırım
Lan ********** herif seni 50000 diye okudum forumda yeniyim rapor falan bilmediğim için yazdım 25 bin TL'ye monitör aldım işlemci değiştirmek istedğim için bu forumu buldum bu kadar ne mesaj kasması ne diyorsun sen bak işine beyin travması geçirmiş seni asıl forumdan yasaklamaları lazım senin...
Olum 50000 diye okudum bu tehdit mesajları ne konuşma üslubuna bak sanki kendi sitesi hıyarağası 😀raporlucakmış bide tehdit ediyorm mesaj at diye
1691778587
Hadsize bak kaybol lan birdaha karşıma çıkma sana yardım etmek isteyende kabahat şu konuşma üslubuna bak ben seni raporluyorum şimdi