vatana giriş yapıp siparişlerim kısmından yılına göre baksanız çıkıyor zaten
başka mailleriniz varsada kontrol edin oradadır yoksa zaten gidin mağazaya şu ürünü almıştım zamanında cart curt çıkarır verirler fatura
abinle sana ev kaldığını söyledin abinle konusup abinin yanına taşınıp senin üzerinde olan evide kiraya verip gül gibi geçinmek en güzeli, kafanda rahat olur istersen çalışırsın yatırım bile yapar 1 tane daha ev alırsınız yada apart oranında geliri olsa çalışmana bile gerek kalmaz
9. sınıf muhammed bilerek kıza istek atıyor geri çekmiyor sonrasında donanım arşive gelip senaryo kurarak konuyu açıyor kız geri takip edince sevdiğini sanıyor ve mutlu oluyor ama sadece arkadaşca seviyordu bu sabahta kız muhammed'i takipten çıkarıyor
muhammed ders çalış
yakalanmadığı sürece sıkıntı yok ama mecbur kalıp manuelde yakalanırsa ceza yazarlar ehliyetsizlikten en başında manuel ehliyeti alıp kafayı rahat ettiricen
doktoruna astım ilacı kullandığını söylersen muaf olursun astım engel askerliğe zaten ilaç geçmişinde görür ara sıra olsada alınma ihtimalin varda sürekli kullanıyorum dersen muaflıktan yararlanırsın
sağlık sorunun yoksa e devletten başlat başvuruyu sağlık kısımlarına hayır de hepsine sonra sağlık ocağı aile hekimi oradan seni hastaneye sevk ederler zaten ondan sonrasını bekliceksin artık kurula çıkıcan asker olur olmaz fln
klavye için gereksiz bence mouse pad zaten klavyenin tutunmak için silikonları var https://wraithesports.com/products/spirit-of-aim-pro-mousepad?variant=48788247576769 bu mouse pad'in hybrid modelide varda ucundan pahalı
halk eğitim geçemezsin dediyse geçemezsin olay orda biter videolar bir işe yaramaz zaten resmi yer sana hayır demiş ama araştırmak istersen araştırabilirsin ve birde sağlık sorunları ile geçebiliyorsun açığa