viewsize isimli üyenin son içerikleri

1. V

R6 OYNUYAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ

Steamdan r6 aldım ve şuan 60gb indirmede sorum şunlar, Oyun indikten sonra yeni bir ubisoft hesabı açıp steamımı bağlıyacağım yoksa direk steamdan oynuyabilirmiyim. 2.sorum ise ubisoft ta 60gb daha indiricek mi steamdaki dosyaların yerini yükleme yeri diye belirtir isem yükleme yaparmı ?
  2. V

Rainoww Six Siege İndirme Sorunu

Arkadaşlar merhaba r6 indirme ile ilgili sorularım olucak kısaca özetliyim size. 1 - Oyunu Steamdan aldım şuan iniyor 60gb indiğinde muhtemel olarak uplay ve ubisoftuda indiricek ben steamdaki oyunumu oraya nasıl bağlıyacam ? 2 - Ubisoftanda indirme yapıcak bi 60 daha bunu indirmeden steam...
  3. V

Masa Üstündeki Bazı Simgelerde Ok İşareti Var

Sorun C diskinin sıkıştırılması yüzünden miş. Sende sadece onda var ise sadece o programın dosyalrı sıkıştırıldıgı için kanka
  4. V

Masa Üstündeki Bazı Simgelerde Ok İşareti Var

Arkadaşlar masaüstünde bazı simgelerin sağ üst tarafında 2 tane ok işareti var bunun sebebi nedir ?
  5. V

Windows 10 lisans yardımı

Windows 8.1 Lisans anahtarı Windows 10 da işlevsiz olur . Kurulum Esnasında ve kurulumdan sonra 1 ay boyunca kullanabiliceğin ürün anahtarı verebilirim Ürün Anahtarı : TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
  6. V

Simgelerin Sağ Üstünde Ok İşaretleri

Konu doğru yere yazılmadıysa kusura bakmayın . Sorunumun görseli aşağıdaki gibidir, 5 Programdan 3 ünde sağ tarafında ok işaretleri çıkıyor nasıl düzeltebilirim
Geri