Arkadaşlar merhaba benim monster leptopum var arka planda hicbirsey açık olmamasına ragmen harici ekran kartım hep kullanımda 55 derecede ve %6-7 şekilde kullanımda oluyor normalde boşta çalışırken işlemcinin ekran kartını kullanması gerekmiyor mu benmi yanlış biliyorum ? Yardımcı olursanız çok...
Arkadaşlar monster leptopumu masa üstü bir bilgisayarla takaslamayi düşünüyorum akşam adamın yanına bilgisayara bakmaya gidicem öncelikle nelere bakmalıyım ondan sonra hangi programlarla test etmeliyim ilkkez takaslayacagim lütfen yardım edin
Arkadaşlar oyunu 1080 p haricinde hiç bir şekilde diğer düşük görüntü ayarlarında full ekran yapamıyorum hep pencere modunda açılıyor. Bunun bir çözümü varmı ?
Optimizasyon problemimi var oyunda ? İlk bölümde 30 40 FPS perde takiliyordum part 2 de 60 FPS almaya başladım 😆
1622931058
FPS düzeni çok karmaşık kafasına göre değişiyor
Beyler Malum Epic FrostPunk'u bedavaya verdi ve ben oyuna gerçekten bayıldım lakin Tüm DLC'lerin dahil olduğu Season Pass (31tl) verilirmi bilemiyorum oynayan varsa yardımcı olabilirmi ?
Arkadaşlar Öncelikle merhaba bu Epic games'te indirim vs varken alsammı rdr2 yi 140tl civarına denk geliyor ortalama oynanış süresi nekadar ? birde ana oyunu alınca yanında online da geliyormu yoksa ayrımı satın alıyoruz ? önerileriniz neler birde yanında frostpunk dlc vs alıcam ( bu garanti alacam)
Aradım uzaktan yardım etmeye çalıştılar lakin faydası olmadı teknik servise göndermemi istediler
1621367958
Malesef harici bir monitörüm yok televizyona bağlasam desek onun içinde ara kablom yok o yüzden test edemiyorum
1621368059
Haklısınız umarım öyledir ama ben bı korktum ne yalan...