Vignette isimli üyenin son içerikleri

1. V

Harici ekran kartim hep kullanımda

Arkadaşlar merhaba benim monster leptopum var arka planda hicbirsey açık olmamasına ragmen harici ekran kartım hep kullanımda 55 derecede ve %6-7 şekilde kullanımda oluyor normalde boşta çalışırken işlemcinin ekran kartını kullanması gerekmiyor mu benmi yanlış biliyorum ? Yardımcı olursanız çok...
  2. V

Leptopla masaüstü takaslamak

Tamam akşam yanına gidince sorucam bunu
  3. V

Leptopun özellikleri gtx1650 i5 10300h 16 GB ram 512 GB M2 SSD Bilgisayar rx580 8 GB 16 GB Corsair ram İşlemci AMD r5 2600 550w PSU Corsair kasa Ve yanında 144 Hz 1 MS montutorde vericek 24 inç 1627641522 Birde 256 GB SSD si var 1627641584 Adamın ekran kartı taşınırken arızalanmış...
  4. V

Arkadaşlar monster leptopumu masa üstü bir bilgisayarla takaslamayi düşünüyorum akşam adamın yanına bilgisayara bakmaya gidicem öncelikle nelere bakmalıyım ondan sonra hangi programlarla test etmeliyim ilkkez takaslayacagim lütfen yardım edin
  5. V

RDR2 TAM EKRAN OLMAMA SORUNU

Arkadaşlar oyunu 1080 p haricinde hiç bir şekilde diğer düşük görüntü ayarlarında full ekran yapamıyorum hep pencere modunda açılıyor. Bunun bir çözümü varmı ?
  6. V

RDR 2 Parasını Hak Ediyor mu?

Umarım öyledir çok düzensiz gidiyor çünkü FPS 40 dan assagiya düşmezse sukredicem 1622931304 Şu anlık gayet güzel gidiyor baya beğendim
  7. V

Optimizasyon problemimi var oyunda ? İlk bölümde 30 40 FPS perde takiliyordum part 2 de 60 FPS almaya başladım 😆 1622931058 FPS düzeni çok karmaşık kafasına göre değişiyor
  8. V

FrostPunk season pass alınır mı? ?

tamamdır çok teşekkür ederim yardımın için ^^
  9. V

dahada detaya inebilirmisin rica etsem ? ben nerden bulucam o kodu ?
  10. V

Beyler Malum Epic FrostPunk'u bedavaya verdi ve ben oyuna gerçekten bayıldım lakin Tüm DLC'lerin dahil olduğu Season Pass (31tl) verilirmi bilemiyorum oynayan varsa yardımcı olabilirmi ?
  11. V

Beyler Sistemim GTX 1650 İ5 10300H 16GB RAM var sıkıntı çekermiyim peki ? 1622823456 birde tam olarak kaç gb oyun ?
  12. V

Arkadaşlar Öncelikle merhaba bu Epic games'te indirim vs varken alsammı rdr2 yi 140tl civarına denk geliyor ortalama oynanış süresi nekadar ? birde ana oyunu alınca yanında online da geliyormu yoksa ayrımı satın alıyoruz ? önerileriniz neler birde yanında frostpunk dlc vs alıcam ( bu garanti alacam)
  13. V

Monster leptop ekran gitti gelmiyor

Arkadaşlar cihazımi başka bir monitöre başladığımda görüntü alabildim rahat bir şekilde kullanabildim sorun sanırsam leptop un paneliyle alakalı
  14. V

Aradım uzaktan yardım etmeye çalıştılar lakin faydası olmadı teknik servise göndermemi istediler 1621367958 Malesef harici bir monitörüm yok televizyona bağlasam desek onun içinde ara kablom yok o yüzden test edemiyorum 1621368059 Haklısınız umarım öyledir ama ben bı korktum ne yalan...
  15. V

Bilemedim bı hevesle aldım işte 😟
Geri