https://www.sinerji.gen.tr/glorious-model-o-pro-lynx-mavibeyaz-kablosuz-gaming-mouse-p-45068?srsltid=ASuE1wTjU3Qn51JiPXAL7-RWzX1j-u9PCaaKpXUpR3uc5kQmjPW-WvpJ_wI bu mouse dan almak istiyorum sizce bu fiyata alınır mı??
internetten WiFi Repeater Router firware dosyası indirdim fakat her 1 saatte bir internetim gidip geliyor orjinal firmware dosyasını geri indirmek istiyorum fakat bulamadım.
Anakart üstündeki led c girişi ne işe yarar çikartim ve geri takmaya korktum çünkü girişler çok kuçuk ve yamultmaktan korkuyorum ne işe yariyor tam olarak?
Merhabalar şimdiden yardiminiz için teşekkürler ! Geçen gün kasamin (corsair spec delta rgb) rgb kontrolcüsünü takmaya karar verdim fakat takarken yanliş girişe taktim ve pc kendini kapatti tekrar açtiğimda anakartima güç gitmediğini farketdim (kasa,işlemci,ekran kartinin fanlari dönüyor)...
Dün kasamin rgb kontrolcüsünü yanliş gere bağladim ve kisa devre yapip pc kendini kapatti tekrar açtiğim zaman kasayi kasa fanlari beyazdi fanlar çalişiyor fakat görüntü gelmiyordu bubsorun için neler yapabilirim.Not:power suplydan yanik kokusu veasire gelmemiştir.