vinsanity1525 isimli üyenin son içerikleri

1. vinsanity1525

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 17e 256GB Siyah 50.999 TL

tek diyecegim sey 120 hz kullanıyosanız 60 hz iskence gelir suan iphone 17 kullanıyorum bisey olsa yeni telefon almak zorunda kalsam paramın yettigi en iyi 120 hz androidi alırım apple bırakıp ama gözünüz zaten 60 hz alışkınsa al gitsin
  2. vinsanity1525

❌İndirim Bitti! Amazon indirim kodları

o yok bu yok ne var sizde müsteri memnuniyeti cok önemli ya
  3. vinsanity1525

Kankalar Gününe Özel İkincisi %50 İndirimli Ürünler Vatan'da!

vatandaşına saplamayı sever vatan pc
  4. vinsanity1525

🔥İndirim İTOPYA MSI KASA İNDİRİMLERİ

kule tipi soğutucuda aldım bi tane geldiginde takıcam baya rahatlar sanırım kasa 3 yıldır icini acmadım herseyi temizlencek termal macun sürülcek level atlayacak :D
  5. vinsanity1525

duvarın arkasıyla arasında 10 cm var diyim hocam yanları falanda kapalı yalnızca üstten masanın açıklığından birazcık hava alıyo ve önden alıyo bu kadar
  6. vinsanity1525

kasadan anlayanlara birsey sormak istiyorum kasayı koycagımız yer arkası duvarsa ve dogru düzgün hava akışı olmayan bi yerde ise hangi kasayı almalıyız marka model?
  7. vinsanity1525

Monitör tavsiyesi pls eskisinden iyi olsa

max 15 veririmde o kadar cıkmak istemem sanırım asus gene iyidir ya
  8. vinsanity1525

henüz yollamadım hocam yollasamda bu monitörü kuzenime vercem yenilemek istiyorum
  9. vinsanity1525

ASUS VP249QGR kullanıyordum ama panel arıza yaptı yeni alcam yine ips panel alırım gözlerimde astigmat var göz sağlığı için en iyisi bu panel diyolar öyle 2k oled falan aramıyorum zaten pro seviyede oyun oynamıyorum
  10. vinsanity1525

🔥İndirim Shade kadın Oversize Şişme mont 2 adet alımda tanesi 211TL

maddi durumu kötü insanlara hediye etmek icin bile güzel olay bence
  11. vinsanity1525

Renkler-çizgiler arızası ASUS VP249QGR

benimkini kvk kartal alcak yada ben yurtici kargo ile nereyse oraya kargolıycam
  12. vinsanity1525

benimkinide ozaman degisirler hic hasar falan almadı 3 yıla yakındır aynı yerinde duruyo
  13. vinsanity1525

Asus VG249QM5A Mı Lenovo 24-10 Mu?

asus iyidir her anlamda
  14. vinsanity1525

pc açılışta renkler birbirine giriyo çizgiler falan 4-5 dk sonra düzeliyo ısındıkca sanırım ama ekranın en üstünde 7-8 tane siyah çizgiler hep duruyo bu modelde kronikleşmiş artık 2.yıldan sonra sanırım herkeste problem oluyo ben 7 haziran 2023 te gaming gen tr sitesinden almıstım garanti süresi...
  15. vinsanity1525

Yardım Laptopun rami yanlış geldi

merak edip bi siteden soru cevap kısmında sormuslar ram 16x2 mi diye satıcı yalnızca 32x1 gb ram yazmis
Geri