suanki aklım olsa hic ugrasmadan gaming laptop alıp gecerdim zaten hocam o zamanki aklımla ışıklı falan kasa alıyım dedimde aldım :D
1775158865
zaten sağında hocam başka yer yokki
sistem bu
[H3 id='IIntel+Core+i5+12400F+-+ASUS+PRIME+B660M-K+D4+-+ASUS+DUAL+GeForce+RTX+3060+Ti+OC+-+Adata+XPG+3200+MHz+2x8+GB+-+Kingston+1TB+M.2+SSD+-+ASUS+TUF+GAMING+GT301+-+ASUS+TUF+GAMING+750B+750WI']Intel Core i5 12400F - ASUS PRIME B660M-K D4 - ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC - Adata XPG...
keske benim kedimde öyle olsa ama hedef bölge kablolar
1775157765
kasa yan camı takılı halde onu hep açıkmı bırakayım temizlettikten sonra daha rahat hava girsin diye ama daha çok tozlanırda sanırım bu sefer
1775157807
hocam almayı düsünürümde sorun kedi yani yeni masada cözüm olmuyo maalesef
cevabın icin saol hocam benim kedi 5 yaşında ve kücüklükten beri kablo gördümmü dayanamıyo ısırıyo acı ojede sürdük acı seylerde sürdük yok aklından cıkmıyo kedinin zaten kablo koruyucu var o beyaz borular resimlerde gördügün ama kasayı sol tarafa alırsam kablolarda sorun olmazda kablo başlarını...
bende öyle düsünüyorumda iste hic hava almıyo orda arkası duvar yanında gardrop yani ne yapcam bilmiyorum yada 6 ayda bir falan temizletcem kablo koruyucu kullanıyomda kasa girişindeki kablo uclarına saldıracak biliyorum dişleyip bozsa bide onlara kablo arayacam :S
1775155830
yada böyle kafes...
merhaba benim pc 3 yıldır burda duruyo tabi içi artık topaklanmış tozlar dolu birde duvara yakın ve yanında dolap var arkadanda hava çıkamıyo maalesef:confused:(LOL oynarken bile 1 maçta fanlar çok çalışmaya başlıyo ve sıcaklık 90 derecelere yaklasiyo ama normal kullanımda googlede sekmelerde...
kendimden yola çıkarsam kasayı alana kadar hep laptop kullandım ama kasa aldıgımda şükür ki hic sorun cıkarmadı ama sorun cıkarsa ne yapardım bilmiyorum forumlarda sürekli sorun yasayanları görüyorum kablo bakmayı bilmen lazım işlemci anakart ekran kartı vs.. çıkarıp takmayı falan bilmek lazım...
katılıyorum ama biraz daha verip satıcısı amazon almak kesinlikle tercih sebebi bence https://www.amazon.com.tr/dp/B0FNR86H2Q?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1