tek diyecegim sey 120 hz kullanıyosanız 60 hz iskence gelir suan iphone 17 kullanıyorum bisey olsa yeni telefon almak zorunda kalsam paramın yettigi en iyi 120 hz androidi alırım apple bırakıp ama gözünüz zaten 60 hz alışkınsa al gitsin
duvarın arkasıyla arasında 10 cm var diyim hocam yanları falanda kapalı yalnızca üstten masanın açıklığından birazcık hava alıyo ve önden alıyo bu kadar
kasadan anlayanlara birsey sormak istiyorum kasayı koycagımız yer arkası duvarsa ve dogru düzgün hava akışı olmayan bi yerde ise hangi kasayı almalıyız marka model?
ASUS VP249QGR kullanıyordum ama panel arıza yaptı yeni alcam yine ips panel alırım gözlerimde astigmat var göz sağlığı için en iyisi bu panel diyolar öyle 2k oled falan aramıyorum zaten pro seviyede oyun oynamıyorum
pc açılışta renkler birbirine giriyo çizgiler falan 4-5 dk sonra düzeliyo ısındıkca sanırım ama ekranın en üstünde 7-8 tane siyah çizgiler hep duruyo bu modelde kronikleşmiş artık 2.yıldan sonra sanırım herkeste problem oluyo ben 7 haziran 2023 te gaming gen tr sitesinden almıstım garanti süresi...