violation isimli üyenin son içerikleri

1. V

ARCTİS NOVA PRO WİRELESS VS G PRO X 2

merhabalar arctis nova pro ve g pro x2 lightspeed arasında kaldım benim için önemli olan bass ve tizz seslerinin doygunluğu ayrıyetten oyunlardaki performansı ikisi arasında 3 bin gibi bir fiyat farkı var sizce hangisini almalıyım?
  2. V

Valorant vb. için mousepad önerisi

selamlar genellikle valorant oyuncusuyum kullandığım mouse (f1 dragonfly pro max) modelidir speed tarzı mousepad aramaktayım öneriniz var mıdır?
  3. V

HyperX Cloud 3 mü Steelseries Arctis Nova 5 mi

merhabalar hyperx cloud 3 ile Steelseries arctis nova 5 arasında kaldım fps tarzı oyunlar için dışarıdan ses almayacak veya dışarı ses vermemek gibi özellik olarak hangisini tercih etmeliyim? (+ olarak rahatlık)
  4. V

Wraith Mousepad alınır mı??

merhabalar herkese, genellikle fps olarak valorant oynuyorum + olarak hikayeli oyunlar ama ağırlıklı valorant oynuyorum. Sizce Wraith daki mousepad ( https://wraithesports.com/products/spirit-of-aim-pro-mousepad) alınır mı, bu paraya değer mi? veya bu tarz (speed) mousepad öneriniz varmıdır?
  5. V

Hyperx Cloud III Mikrofonu Yeterli Olurmu?

merhabalar HyperX Cloud III Mikrofonu yeterli olurmu ekstradan fifine a9 almayı düşünüyorum indirimde olduğu için ekstra olarak yayın açacağım ve iletişimim oyun içi veya yayına net gitmesini istiyorum
  6. V

Çözüldü✓ Kablolumu Kulaklık mı Kablosuz mu

muhtemelen öyle yapıcam teşekkürler
  7. V

arasındaki fiyat farkına değer mi peki 1734797002 arasındaki farkına mouse pad alabilirim wraith dan
  8. V

selam arkadaşlar hyperx cloud 3 wireless mi yoksa kablolu hali mi aralarında 2k gibi bir fark var sizce hangisi daha mantıklı
  9. V

40 45 Bin TL Gaming PC Önerisi

valorant da 350-400+ fps görecek bir sistem toplamak istiyorum ve çoğu güncel oyunu darboğaz olmadan oynayabileceğim bir sistem önerir misiniz?
Geri