violation isimli üyenin son içerikleri

1. V

Öneri Ekran Kartı Seçimi: 5070 mi 4070 Ti Super mi?

monitörüm 310hz ve son zamanlarda ağırlık olarak valorant oynuyorum onun harici açık dünya hikaye oyunu bu arada kutu konusu da başka bir toplama pc den çıkarılmış kart o yüzden kutusu yok faturasını benim adıma da yapabilirmiş kendi adına da yapar sorun değil garantisi de 2 yıl dediğim gibi...
  2. V

kolay gelsin, sizden haber bekliyorum. Alacağım kişiye bugün kararı vermem gerek.
  3. V

monitörüm 1080p fps + hikaye oyunu oynuyorum 2k geçme düşüncem henüz yok ilerde ne olur bilemem. Ayrıyetten 25 bin verip 5070 ti (https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rtx-5070-ti-eagle-oc-sff-16g-gv-n507teagle-oc-16gd-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,903222841.htm) alma şansım da var...
  4. V

aynı şekilde düşünüyorum sence neyi seçmeliyim? bi yandan 50 serisine gelecek olan teknolojiler bi yandan da 4070 ti superin muazzam performansı.
  5. V

evet araştırmaları bende yaptım saf kas olarak 4070 ti super her türlü öne geçiyor ama ileride yeni nesil oyunlar için yeni nesil teknolojilerde gelecek bu da 50 serisi kartların dlss ve mfg yi açtığımız zaman 4070 ti super den çok daha iyi bir performans sergileyecek diye düşünüyorum. 1080P de...
  6. V

5070 in gelecek performansı için bir yandan düşünüyorum teknolojisi daha üst düzey olduğu için ama bir yandan 4070 ti super in gücünü düşünüyorum, ikisini güç konuda kıyaslıcak olursak birbirlerinden aman aman dedirtecek bir fark varmı? hem 4070 siyah bir kart alacağım 5070 ise beyaz birde bu...
  7. V

kutusu olmadığı için garanti kapsamına girmez mi
  8. V

fiyat durumu karışık ben üstüne vereceğim 4070 ti super için 8 bin 5070 için 10 bin üstüne para vereceğim
  9. V

Merhabalar 5070 in kutusu yok toplama pc den çıkma olduğu için ama fatura ve garantisi 2 yıl var, 4070 ti super ise kutulu faturalı ve 2 yıla yakın garantili 4 aylık bir kart. Kasam full beyaz kasa işlemcim ryzen 7 7800x3d saf kas olarak 4070 ti super daha iyi, 5070 ise teknoloji ve beyaz...
  10. V

ARCTİS NOVA PRO WİRELESS VS G PRO X 2

merhabalar arctis nova pro ve g pro x2 lightspeed arasında kaldım benim için önemli olan bass ve tizz seslerinin doygunluğu ayrıyetten oyunlardaki performansı ikisi arasında 3 bin gibi bir fiyat farkı var sizce hangisini almalıyım?
  11. V

Valorant vb. için mousepad önerisi

selamlar genellikle valorant oyuncusuyum kullandığım mouse (f1 dragonfly pro max) modelidir speed tarzı mousepad aramaktayım öneriniz var mıdır?
  12. V

HyperX Cloud 3 mü Steelseries Arctis Nova 5 mi

merhabalar hyperx cloud 3 ile Steelseries arctis nova 5 arasında kaldım fps tarzı oyunlar için dışarıdan ses almayacak veya dışarı ses vermemek gibi özellik olarak hangisini tercih etmeliyim? (+ olarak rahatlık)
  13. V

Wraith Mousepad alınır mı??

merhabalar herkese, genellikle fps olarak valorant oynuyorum + olarak hikayeli oyunlar ama ağırlıklı valorant oynuyorum. Sizce Wraith daki mousepad ( https://wraithesports.com/products/spirit-of-aim-pro-mousepad) alınır mı, bu paraya değer mi? veya bu tarz (speed) mousepad öneriniz varmıdır?
  14. V

Hyperx Cloud III Mikrofonu Yeterli Olurmu?

merhabalar HyperX Cloud III Mikrofonu yeterli olurmu ekstradan fifine a9 almayı düşünüyorum indirimde olduğu için ekstra olarak yayın açacağım ve iletişimim oyun içi veya yayına net gitmesini istiyorum
  15. V

Çözüldü✓ Kablolumu Kulaklık mı Kablosuz mu

muhtemelen öyle yapıcam teşekkürler
Geri