Biostrarın bios ayarları biraz problemli diye duymuştum ama , herhangi bir marka takıntım yok aslında.Anakartın soğutma performansı benim için daha önemli
Hocam IPS daha iyi olur gibime geliyor. Ayrıca sizi bulmuşken bir kaç soru daha sorayım :D PSU ve kasa kalitesi olarak bu sistemi kaldırır mı sizce AIGO ds900 ? Ekran kartı gördüğüm kadarı ile çok ısınan bir model değil zaten.
Hocam çok sağolun epey uğraştırdık sizi , aslında gamegaraj'da taksit olmadığı için pek yanaşmak istemiyordum ama aynı fiyata 4070 ti superi görünce biraz aklım karışmadı değil , soğutucu ile beraber 53.971 Tl oluyor.Psu farkı başımı ağrıtır mı ? kasanın soğutma ve pcu içeriğine güvebilir miyiz...
Hangi parçalarda değişiklik yapardınız hocam , biraz daha ileriye dönük bir sistem toplamak istedim o yüzden seçimleri ileriye dönük değişiklikleri göze alarak yaptım
Arkadaşlar merhaba bir sistem toplamak istiyorum ve parçaları tek tek topluyorum , olabildiği kadar kaliteli parçalardan seçmeye çalıştım bazı kısımlarda fiyat performansa kaçtım.
Ana kart: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WIFI 6E ATX
CPU:AMD Ryzen 5...
Arkadaşımız ramleri değiştireceğini söylüyor , 1 ay sonra veya 1 yıl sonra fark etmez bu ramler değişecekse eğer sistem kurgusu başlangıç için yanlış demektir.Benim burda eleştirim vatan bilgisayarın para vererek bile ramleri yükseltmemize izin vermemesi kısaca bu sisteme bu anakart ve ramleri...
Ben beklentimi söylemedim bence alınmaz dedim , daha güzel ve uygun sistemler düşebiliyor piyasaya en azındna özelleştirme konusunda daha esneklik sağlıyorlar.Vatan bilgisayar kasiyeri ile mi görüşüyorum ?