Violet Dawn isimli üyenin son içerikleri

1. V

❌İndirim Bitti! 499 TL - Kumtel Ktf-355 Beyaz 16 İnç Ayaklı Vantilatör 50 W, 5 Pervaneli

Bence de ama ben ne alsam beğenmedim. Xiaomi mi fan 2 aldım, problemli geldi dönerken falan baya sesliydi. Philips silent wings aldım, onda da birinci uyku modu hızında baya sesli, yine problemli ürün sanırım çünkü insanlar uyurken duymadıklarını söylüyor fakat 10 metre öteden bile duyabiliyorum...
  2. V

🔥İndirim Nothing Phone 3a 8+128gb Kuponla 19999

İleride 4a'nın 256 gb olanını makul bir fiyata satarlarsa samsung s24 fe'den geçmek isterim de şimdi 3a'ya geçmek mantıklı olmuyor zaten 128 gb olması benim için çok eksi. Sd kart slotu olsaydı yine de bi düşündürürdü, dizaynını çok seviyorum.
  3. V

🔥İndirim Nothing Phone 3a 8+128gb Kuponla 19999

Çok güzel de 128 gb cidden çok az bana asla yetmez. 256'da bile zorlanıyorum yettirmekte
  4. V

🔥İndirim Migros 3 Al 2’Si Money Hediye - 3 Adet Monster 80 TL

Peki uygulamasız marketten gidip alinca da oluyor mu yoksa uygulamadan mı sipariş vermek lazım? Yanina bir de karttan ücretli bir şey eklemek falan gerekiyor mu? İnternette money kullanarak moneyli kampanyadan faydalanamazsınız yazmışlar da.
  5. V

❌İndirim Bitti! Efsane İndirim Ugreen 48.000 Mah 300w 5 Portlu Şarj İstasyonu 1999tl

Çok iyiymiş. Paylaşıldığını göremedim burada. Bunların paylaşıldığı bir grup var mı?
  6. V

Sanki illa aynı ürün olması gerekiyor demişlerdi, olmayabilir. Ne olur ne olmaz diye aynı aldım ben. Gidip mağazadan alınca da oluyor bu arada.
  7. V

Gidip alsam da olur mu bu?
  8. V

🔥İndirim 88029 TL Macbook Pro Mde14tu/A M5 16gb-1tb Vatan 24 GB 98k

Birkaç gün önce daha ucuzdu bu arada. 86379 Türk lirasıydı.
  9. V

🔥İndirim In Street ve Flo'da 1 Alana 1 Bedava – Puma + Adidas Toplam 3.999 TL

Birinin bedeni olmasa ve iade etsen indirim boşa gidiyor resmen. Ayakkabılarda çok oluyor bu durum farklı modellerde farklı numara giydiğim çok oldu.
  10. V

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Orijinal hi75 daha iyi ses açısından falan. Daha thocky. Keşke o gelseymiş.
  11. V

❌İndirim Bitti! Trendyol yermek 200₺ indirim

Heyecanlandım ya postta yeni mesaj görünce 🫠
  12. V

Shein indirimli ürünler

En kötüsü vergiyi çok kötü geçiriyor temu. Uyguladığın kuponunda vergisini alıyor resmen. 425 tl lik siparişe 475 tl vergi ödemişim. Bakıyorum sheine, 500 tllik ürün 30 TL'ye düşüyor 18 tl vergi alıyor şaka gibi. Cidden şu an çok feci pişmanlık yaşıyorum güzel şeyler alırmışım, kablo falanda...
  13. V

Shein indirimli ürünler

Abuv shein ne ucuzmuş ya. Keşke baksaymışım, temudan 550 tl verdiğim ürün burda %70 kupon ve 120 tl indirimiyle resmen 100 tl ye falan geliyormuş şaka gibi. Neyse yedik artık kazığı yapacak bir şey yok.
Geri