En kötüsü vergiyi çok kötü geçiriyor temu. Uyguladığın kuponunda vergisini alıyor resmen. 425 tl lik siparişe 475 tl vergi ödemişim. Bakıyorum sheine, 500 tllik ürün 30 TL'ye düşüyor 18 tl vergi alıyor şaka gibi. Cidden şu an çok feci pişmanlık yaşıyorum güzel şeyler alırmışım, kablo falanda...
Abuv shein ne ucuzmuş ya. Keşke baksaymışım, temudan 550 tl verdiğim ürün burda %70 kupon ve 120 tl indirimiyle resmen 100 tl ye falan geliyormuş şaka gibi. Neyse yedik artık kazığı yapacak bir şey yok.
Hala provizyonda gözüküyor ve kampanya kısmında yazmıyor. Bu cidden kandirmacadir bu arada. Provizyonda diye saymamak saçmalıktır ve suçtur.
Edit: Bugün pazar ve hala provizyonda, alamıcaz heralde 300'ü.
Benim 300 tl hala gelmedi, provizyon diyor harcamaya, kampanyada da kaçırdınız yazıyor, provizyon sebebiyle vermemezlik yapıyorsa bunu kampanya şartlarına yazmaları gerekirdi sonuçta o alışveriş zamanında yapılmış. Silerim worldu bir daha kullanmam.
Yenisinde birtek işlemci değil aslında gramajda değişmiş, bi 30 gram falan daha hafif. Kalemi daha ipad vari yapmışlar bi de. Ama bence de tab s9 zaten baya güçlü, sadece 2 android guncellemesi daha alıcak sonra bitecek ama bence güncellemeler önemsiz, artık düzgün yeni şeyler gelmiyor zaten...
Bu 132 tl olan vodafone kampanyasinda da yanimda uygulamasından 12 ay hepsiburada premium aliniyor mu acaba? Vodafone yanimda ve turk telekomun uygulamaya ozel kampanyalarını gorebilecegimiz bir liste bilen var mi? Sadece ona göre de birine gecilebilir
Turkcellde yapar mi acaba? Istanbulda, ozellikle marmarayda falan turk telekomun cekim gucu pek iyi degildi, vodafone nasil acaba? Ikisinden birine geçeyim