Direkt almanya amazon dan almayı planlıyorum https://www.amazon.de/dp/B096Y414R3?linkCode=xm2&creative=22662&creativeASIN=B096Y1H9VR&tag=geizhalspre03-21&language=de_DE&ascsubtag=retail_de&th=1
hocam teşekkür ederim, sığar mı sığmaz mı ona hala tam emin olamıyorum. Bir de tam kur çevirisiyle değil de b850m gaming plus wifi gibi trdeki 12 13 k ya satılanlar burda 110 120 euro civarı ediyo ona göre bi öneriniz var mıdır yoksa attıklarınızdan devam mı o fiyat farkına gerek olmaz mı?
Arkadaşlar merhaba, işlemci olarak 9800x3d almaya karar verdim sistemim imzamdaki gibi fakat buna uyumlu bir anakart da almam gerekiyor. Ama şu an kullandığım sıvı soğutmanın radyatörleri baya kalın olduğu için aşağıya fotoğrafını bıraktığım gibi duruyor. B850 serisinden düşünüyodum fakat...
Almanya'dan dönerken işlemci almayı planlıyorum imzamdaki sistem ile uyumlu hiçbir oyunda üzmeyecek bir şey olursa daha iyi olur rust vs oynarken 60 70 fps üstüne çıkamıyorum 450 euro civarlarina
Letgodan tabletimi satmak istiyorum fakat yazan herkes kargo yapar mısınız tarzı sorular soruyorlar, bi dolandırıcılık yöntemi falan mı kargo ile ürün satmanın tehlikesi var mıdır?
25-30k arasına öğrenci için laptop önerebilir misiniz? Chrome'da takılmak için not tutmak için arada tft lol tarzı basit oyunlar oynamak için. Ayrıca erasmus için mart ayında almanyaya gidiyorum, buradan alıp götürmek mi daha mantıklı yoksa parasını euroya çevirip ordan almak mı?