Viper88 isimli üyenin son içerikleri

1. V

Gpu cpu fan vb değerleri ayarlama ve kontrol etmek için program ihtiyacı

Belli bi sıcaklık altında çalışmıyor zaten Prime95 indirip test yap bak bakalım max kaçı görüyor.
  2. V

Yardım Ekran kartı kablosu ile ilgili yardım

Kullanma klavuzu yok mu orda tek pci-e girişinden max kaç verdiği yazar, ama 2 kabloyu da takman daha sağlıklı olur bütün yük tek kablodan geçmesin.
  3. V

Termal macun yenileme sonrası görüntü gelmiyor.

Termal macun kalitesizse ve biraz da fazla sürdüysen işlemcinin kenarlarından içeri temas etmiş olabilir mi ?
  4. V

Termal macun yenileme sonrası görüntü gelmiyor.

Kabloları bi çıkarıp tekrar tak, ramin sadece 1 tanesi takılı olsun bir de öyle çalıştırmayı dene.
  5. V

Gpu cpu fan vb değerleri ayarlama ve kontrol etmek için program ihtiyacı

Normal hocam bi sıkıntı yok kendisi ayarlıyor zaten, yakın zaman önce ben de afterburner indirdim msi center indirdim, başka bir fan uygulaması daha indirdim hiçbirinden pek memnun olmadım en iyisi hepsini kaldırıp bios ve nvidia ayarlarına bırakmak.
  6. V

RX 7700 XT ve RYZEN 5 5700f ‘li sistemim nasıl?

Anakart değişebilir bios sıkıntısı yaşayabilirsin, zaten üstte atılmış. Güç kaynağı 650 çalıştırır ama 750w alman daha sağlıklı ve biraz daha kaliteli bir şey almanı öneririm. Bu sisteme o moitör çok basit kalıyor bütçe çıkarsa 2k monitör bakmalısın çıkmazsa da en azından bunu güzel...
  7. V

Tekrar bilgisayar topluyorum

Güzel sistem Kasa olarak önerim 4000d, Corsair kalitesi bi başka...
  8. V

PSU RX6800 RX700XT VB. KARTLARA YETERLİ Mİ?(RESİMLİ)

Yeterli ben şuan 7800xt 7500f ile 650 kullanıyorum ama 750w veya 850w alman daha iyi olur. 650w psuda sürekli üst limitte çalışır, fazla ısınır, fan sesi yapar, ömrünü kısaltır. Ayrıca kullandığın PSU'ya çok güvenme iyi bir model değil.
  9. V

Bütçeye uygun kasa-psu önerisi

O sistem o kadar kalitesiz bir PSU'ya emanet edilmez. PSU sistemin en önemli parçası bana göre bütçe arttırma imkanın varsa kaliteli bi PSU al kafan rahat olsun.
  10. V

9070xt & ryzen 5 7600 sistem nasıl?

Hocam sistem güzel fakat PSU version 1 mi version 2 mi? geldiğinde seri numarasından kontrol edelim. Eğer 1. versiyonsa hiç kullanmayın satın, versiyon 2 ise fena değil öyle bir sistem kötü PSU'ya emanet edilmez.
  11. V

Bu sistemi alsam her oyunu oynar mıyım

Hocam pahalı bence ikinci el bir sisteme göre. Ayrıca sistem upgrade için müsait değil o ekran kartına 5600 gitmez kesinlikle darboğaz yaşarsın yükseltmek istersen ddr4 mantıksız olur ddr5 e geçmelisin onun için de anakart işlemci ram değiştirmen gerekecek. Bu kadar parça değiştireceğine yeni...
  12. V

Eski Anakartı Tekrar Takmalımıyım?

Üyelere stres testi yapıyor, bulmaca çözerken hem de sorunu çözmeye çalışacağız mavi ekran veren arkadaşlara geçmiş olsun.
  13. V

Bu Kasadaki Güç Kaynağında 80 Plus Sertifikası Var Mı ?

Fsp psu varmış, genel olarak iyidir ama hangi modelini koymuşlar onu da bilmek lazım.
  14. V

Hangi sistemi almalıyım

7800xt olan daha iyi ama 2 ram slotlu sisteme 2x8 gb koymak ne 2x16 da yapamıyorsun, ayrıca psu da kötü.
  15. V

7500F Sıcaklık Normal mi?

Hemen hemen aynıdır, prime 95 ile test yaptın mı?
Top Bottom