Normal hocam bi sıkıntı yok kendisi ayarlıyor zaten, yakın zaman önce ben de afterburner indirdim msi center indirdim, başka bir fan uygulaması daha indirdim hiçbirinden pek memnun olmadım en iyisi hepsini kaldırıp bios ve nvidia ayarlarına bırakmak.
Anakart değişebilir bios sıkıntısı yaşayabilirsin, zaten üstte atılmış.
Güç kaynağı 650 çalıştırır ama 750w alman daha sağlıklı ve biraz daha kaliteli bir şey almanı öneririm.
Bu sisteme o moitör çok basit kalıyor bütçe çıkarsa 2k monitör bakmalısın çıkmazsa da en azından bunu güzel...
Yeterli ben şuan 7800xt 7500f ile 650 kullanıyorum ama 750w veya 850w alman daha iyi olur. 650w psuda sürekli üst limitte çalışır, fazla ısınır, fan sesi yapar, ömrünü kısaltır. Ayrıca kullandığın PSU'ya çok güvenme iyi bir model değil.
O sistem o kadar kalitesiz bir PSU'ya emanet edilmez. PSU sistemin en önemli parçası bana göre bütçe arttırma imkanın varsa kaliteli bi PSU al kafan rahat olsun.
Hocam sistem güzel fakat PSU version 1 mi version 2 mi? geldiğinde seri numarasından kontrol edelim. Eğer 1. versiyonsa hiç kullanmayın satın, versiyon 2 ise fena değil öyle bir sistem kötü PSU'ya emanet edilmez.
Hocam pahalı bence ikinci el bir sisteme göre. Ayrıca sistem upgrade için müsait değil o ekran kartına 5600 gitmez kesinlikle darboğaz yaşarsın yükseltmek istersen ddr4 mantıksız olur ddr5 e geçmelisin onun için de anakart işlemci ram değiştirmen gerekecek. Bu kadar parça değiştireceğine yeni...