İşte insan dokunmadan bilemiyo bazısına pürüzlü gelen bazısına pürüzsüz geliyo aslında wraith kendi ürünlerinde memnun kalmazsak iade seçeneği bulunuyo ama onunla uğraşasım gelmiyo. Soa speede daha yakınım soanında tek eksisi sade rengi bulunmaması çok göz yoran bi tasarım kullanılmış bence.
Koldan oynamadığım için sleeve pek bi işime yaramaz bide alsam bile kullanacağım bi ekipman olmaz şahsen :D Glimpse modeli bütçeyi aşıyor soa için bile indirim bekliyorum
şu arkadaşta biraz pürüz var demiş o yüzden emin olamadım. 4:27
Storm ile soa speed arasında kaldım baya araştırdım bazıları stormun yüzeyi sert ve soa ya göre pütürlü demiş bilekten oynuyorum o yüzden mousepadin bileğimi rahatsız etmesini istemiyorum ha bide speed olsun istiyorum , şuanda qck edge kullanıyorum bu mousepad control ama mesela yüzeyi bileğimi...
Hocam incelemelere göre soa ile storm %70 speed olarak geçiyo benim için önemli olan stormun yüzeyi hibrit gibi pütürlü yüzeyemi sahip yani bileği rahatsız ediyormu?
Hocam hibriti sırf yüzeyi dolayısıyla almam bileği mahvediyor oyun oynarken işkence çekiyoruz resmen bana mantıklı gelmiyor hibrit pürüzlü yüzeyler ace storm alıcaktım normalde biraz araştırdım storm speed olmasına rağmen yüzeyi biraz pütürlüymüş o yüzden soa speede karar verdim.
Glass padin hissiyatını sevmiyorum glass skates de kumaş mousepadleri hızlı aşındırdığı için benim için en doğru tercih speed mousepad+jade skates olucak galiba. Ha bide meteoritede 8 tane çıkarken jade de 40 tane çıkıyor baya uzun götürür jade o bakımdanda avantajlı.
Arkadaşlar speed mousepade geçmeyi düşünüyorum güncel qck kullanıyorum fare ağırlaşmış gibi hissediyorum bi ara hyperx fury s almıştım yüzeyi zımpara gibi olduğu için iade etmiştim stormun yüzeyi hyperx gibi çıkacak diye şüpheleniyorum sizin görüşleriniz nedir.
Bios güncel , güncel değilkende aynı sıcaklık değerlerini alıyordum , Asusu aradığımda voltaj farkının farklı şehirlerde oturduğnuz ve priz topraklamasının farklı olduğu için oluyor dedi ben ankaradayım arkadaşım istanbulda oturuyor ,(akım koruyucu priz kullanıyorum)