Vipexx isimli üyenin son içerikleri

1. V

4GB Ram + Ekran Kartı İstemeyen Online Oyun Önerir misiniz?

valla valla bizim en ilgili olduğumuz tür fps oyunları önerirsen sevinirim
  2. V

4GB Ram + Ekran Kartı İstemeyen Online Oyun Önerir misiniz?

Merhaba Arkadaşlarımla Oyun Oynayacağız Ama 1 Arkadaşımın Ekran Kartı Yok Bu Yüzden Online Oyun Bulmakta Zorlanıyoruz 4gb Ram Ve ekran Kartı İstemeyen Oyun Önerirseniz Sevinirim...
  3. V

Monster Pusat K3 Pro'yu Monster Notebook olmadan kullanabilir miyiz?

Teşekkür Ederim
  4. V

Monster Pusat K3 Pro'yu Monster Notebook olmadan kullanabilir miyiz?

Monster Pusat K3 Pro Mekanik Klavyenin Yazılımı Windows 10 Üzerinden Kullanılabiliyormu Yani Bir Monster Notebook'umuz Olmadanda Yazılımını Kullanabiliyormuyuz ?
  5. V

Rampage KB-R105 Exhero Blue Switch Mi ? Yoksa Monster Pusat K3 Pro Blue Swith Mekanik Klavye Mi ?

Yardımcı Olursanız Sevinirim :D
  6. V

Öneri Oyuncu kulaklığı tavsiyesine ihtiyacım var

Bence Rampage RM-K2 X-QUADRO USB 7.1 OYUNCU Kulaklığını Almalısın Mükkemmel Bir Kulaklık Herangi Bir Dip Ses Sorunu Yok. Ayrıca RGB Ve mikrofonu Çok Kaliteli Kesinlikle Almanı Öneririm
  7. V

Öneri Mekanik Klavye Alacağım (Blue Switch Olmalı) Bütçe : 350-500 Arası Olabilir Maks 500 (Ayrıca Full RGB Olmalı Ve Yazılım İle Özelleştirilebilmeli)

Ayrıca Eklemeyi Unutmuşum Mesela Full RGB Olması Şart Ve Örneğin Sadece WASD Tuşlarının Işıklarını Yakmak vs. De İstiyorum Bu yüzden Yazılım İle Özelleştirilebilmeli full rgb bunu dikkate alıp öneri verirseniz sevinirim şimdiden Yardımcı Olan Herkese Teşekkürler <3 1605042131 Kanka Teşekkürler...
  8. V

Öneri Mekanik Klavye Alacağım (Blue Switch Olmalı) Bütçe : 350-500 Arası Olabilir Maks 500 (Ayrıca Full RGB Olmalı Ve Yazılım İle Özelleştirilebilmeli)

Kanka Her Tuşunu Tek Tek Özelleştirebiliyormuyum Ve Blue Switch Mi ? 1605041638 Kankacım Gamepower Warlock gibiler fazla iyi değil diye duydum ve onlar yazılım üzerinden ayarlanamıyor
  9. V

Önerilerinizi Bekliyorum (Kesinlikle Blue Switch Olmalı ) (Outemu Switch Veya Daha İyisi Olsun) Mekanik Klavye Önerisi Bütçem 350-500₺
Geri