VipJoker22 isimli üyenin son içerikleri

1. V

Rame oc yapamıyorum yardım edin

tamamdır çok sağoun hocam
  2. V

uygulamada 2800 mhz burdada 5600 mhz yazıyor hangisi doğru
  3. V

1741872008 memory kısmıda aynı
  4. V

GIGABYTE A620M H 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart bu anakarta sahibim GOODRAM 16GB IRDM BLACK 5600MHz CL30 DDR5 Siyah Single Kit Ram ramimde bu ancak biosdan expo yuda açtım ancak 5600 mhz desteklemesine rağmen 2800 mhz standart kullanıyo acaba anakart bu ram mdoelinimi...
  5. V

Yüksek voltajdan dolayı PC etkilenir mi

İnş knk çok emin konuştun korkum geçti biraz 😅 1736520657 Aynen bende baktım sitesinden şimdi OCP/OVP/OPP/SCP bu korumalar mevcut dedim yinede bı danışayım sizlere teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
  6. V

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hyper-80-pro-h3-650-650-w-fiyati,1131003649.html
  7. V

Kapalı değildi be knk 🥲
  8. V

Arkadaşlar ben evde değilken elektrik arzası olmuş yüksek voltajdan dolayı komşuların dahi birçok elektronik aleti yanmış benim PC de fişe takiliydi ama kapalıydı bı sorun olur mu daha açmadim arza devam ediyor diye PSU markası fsp 650w 80+
  9. V

oyundayken ekran karardı kasa çalışıyor

tamamdır çok sağolun deniyecem
  10. V

yok cs de geliştirici konsol tuşuna tıkladım gitti ekran sonra tekrar girdim oyun sırasında oldu bu olay dün gece oldu şimdi bi sorun yok ama ekran kartınıda sök tak yaptım
  11. V

bencede abartıyo amd ama sorun ne olabilir furmark testide yaptım herhangi bi sorun olmadı
  12. V

max %60 gördüm 1730194677 knk ama psu kaliteli mesela ryzen 5 7600x 105 w çekse ekran kartıda yük altında max 260 w çekti diğer bileşenlerde toplam 100w çeksin hadi taş çatlasın okadarda çekmez toplam 465 w oluyo psu da hadi %80 verimlilikle çalışsa 520 w oluyo yetiyo her şekil
  13. V

arkadaşlar cs 2 oynuyordum aniden monitör siyah oldu ve kasa çalışmaya devam etti pc yi tekrar açtığımda harici ekran kartımı yani rx 7700xt yi devre dışı bıraktı geri aktifleştirdim sonra tekrar yaşadım aynı sourunu interneten araştırdım psu ile alakalı olabilir dediler occt den power testi...
  14. V

Rx 7700xt ekran kartı kulanılmiyor olarak görünüyor

Hiç deme ya nsjssj 1724709051 Aşağla knk canin sağolsun sjsjsjs 1724709084 Reis allahtan bende aynisini yapmadan farketim 😂
Geri