ViraneBoss isimli üyenin son içerikleri

1. V

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Hocam lafın gelişi dedim o diğer laptoplara kıyasla iyiki almışım dedirtsin yani
  2. V

Hocam bütçe 50+K ama sağlam olması lazım masaüstü yerine tercih etmişim dedirtsin
  3. V

hocam bu ürün alınır mı? https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCPJQZNG/ref=asc_df_B0CCPJQZNG1737046800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CCPJQZNG&linkCode=asn&psc=1
  4. V

Hocam bu sistem nasıl alınır mı bu fiyata https://m.n11.com/urun/casper-excalibur-g9111490-dx70a-d-i9-14900hx-32-gb-2-tb-nvme-ssd-rtx4070-16-w11h-dizustu-bilgisayar-49871984?magaza=casperexcalibur&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
  5. V

Hocam o zaman bütçeyi maksimum 100k ya kadar çıkartabilirim fakat 60-70-80-90K aralıklarla yine önerirse en azından seçim yapabilirim bütçemi de aşmam çok
  6. V

Harici ONT ile Keenetic Hopper AX1800 bağlantısında hız kaybı oluyor

Konuyla alakalı bilgisi olan yok mu?
  7. V

Hocam 30-50K bandında full oyun odaklı
  8. V

Harici ONT ile Keenetic Hopper AX1800 bağlantısında hız kaybı oluyor

Merhaba arkadaşlar, Süperonline 1 Gbps internet kullanıcısıyım. İSS'nin bana sunduğu modem, dahili ONT'li Huawei HG8245X6-10 modeli. Harici bir ONT kullanmak için EchoLife HG8010H modelini satın aldım. ONT cihazına İSS bilgilerimi girerek internet bağlantısını sağladım. Ancak, ONT'den CAT 7...
  9. V

PS5 Upload Hız Sorunu

Dediğiniz testi yapacağım, benim internetimde sıkıntı olmadığını düşünüyorum fakat şöyle bir şey okumuştum. Süperonline, kendi DNS ayarlarını kullandığı için bu sıkıntı yaşanıyormuş. Bazı arkadaşlar statik IP yöntemiyle sorunun düzeldiğini söylemişti ama dediğim gibi, tecrübe etmek yerine daha...
  10. V

PS5 Upload Hız Sorunu

Konu sabah ve akşam hız kısıtlaması değil. Sorun internetim tüm cihazlarımda 1000 Mbps download ve 50 Mbps upload iken PS5'te upload hızım hiç olmuyor. Bu sorun PS5 kullanıcılarının yaşadığı bir durummuş ama çözümünü bulamadım, bu yüzden konu oluşturdum.
  11. V

PS5 Upload Hız Sorunu

Merhaba arkadaşlar, PS5 cihazım ile ilgili yaşadığım bir internet hız sorununa çözüm arıyorum. Geçen haftaya kadar TürkNet üzerinden 100 Mbps hızında internet hizmeti alıyordum ve ethernet bağlantısında herhangi bir sorun yaşamıyordum. Ancak, bu hafta Superonline'a geçiş yaparak 1000 Mbps...
  12. V

Fiber İnterneti Modemsiz Kullanma: GPON Çözümü

Kontrol sağlayacağım çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için :) 1735046716 Hocam geçen haftaya kadar Türknet kullanıyordum fakat 100mbps kullanabiliyordum alt yapıları yoktu o yüzden böyle karar aldım pişmanım
  13. V

Geri dönüşün için teşekkür ederim. Beklemedeyim 😄
  14. V

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda evime Superonline fiber internet bağlattım ve bana Huawei HG8245X6-10 modem verildi. Ancak bu modemi pek beğenmediğim için kendi Keenetic Extra DSL modemimi kullanmak istiyorum. Sorun şu ki, Huawei HG8245X6-10 cihazında GPON modülü gömülü olduğu için internet...
Geri