İletişime geçtiler teknik servise gönderilmesini istiyorlar teknik servisi araştırdım SMS InfoComm diye bir yer. Baya mağdur olan var ama güvenmekten başka yapacak bir şey yok :)
Teşekkür ederim ben hepsiburada üzerinden Asusun kendisinden almadım böyle distribütör gibi birinden aldım servis için ona gönderilir mi sence? Asusun servis formunu doldurdum zaten onlardan da bilgi bekliyorum şu an zaten
Monitör: ASUS TUF GAMİNG VG249Q1A
Merhaba yaklaşık 2 haftadır monitör ekranının üst kısmında 2 cm boyutunda enden ene bir bozulma vardı. Bugün itibariyle ekran tamamen bozuldu ve böyle bir görüntü var. Ara sıra görüntü çok az bir şekilde gelip gidiyor ve hiç bir şey göremiyor yapamıyorum. Bu...
Airpods aldım ve telefonum android. Yani kulaklığı şarj edebilmem için ya dönüştürücü ya da adaptör almam lazım. Benim durumumda olan birileri ne yapmamı hangi ürünü almamı söyleyebilir mi acaba?
Merhaba philips televizyonumun fişini takıp açtığımda (yani her ilk açışımda) wifiye otomatik bağlanmıyor. 2 senedir böyle. Her seferinde ayarlara girip oradan bağlamam gerekiyor. 2 sene önceye kadar otomatik bağlanıyordu. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba philips televizyonumun fişini takıp açtığımda (yani her ilk açışımda) wifiye otomatik bağlanmıyor. 2 senedir böyle. Her seferinde ayarlara girip oradan bağlamam gerekiyor. 2 sene önceye kadar otomatik bağlanıyordu. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bilgisayarı komşu çocuğuna vereceğim zaman pcdeki uygulamalara, dosyalara hatta googledayken benim twitterıma instagramıma bakmaması için pcyi googleda bir sekmeye nasıl kilitleyebilirim? Böyle bir imkanım var mı? :kekw: