Series s isini gorur. Bazi oyunlarin optimizasyonu kotu oldugu icin 60 fps alamazsin. Soyledigin oyunlari rahatca oynayabiliyorum bu arada. Xbox series x de eskidi artik bi sure sonra yeni versiyonlar gelir bi arastir derim. Series s i elden cikarman daha rahat olur.
1240p gözüküyor.
Matebook d14 60 hz veriyor da ben 120 hz için mx veya nvidia ekran kartlı bir laptop mu almalıyım yoksa 120 hz veren dahili ekran kartlı bir işlemci var mı mesela. Sizin yaptığınız gibi dahili ekran kartını yazıp hakkındaki bilgiye mi bakmalıyım. Biraz kafam karıştı :D.
Merhaba arkadaşlar. Spss excel gibi işlerde kullanmak için huawei matebook d14 almayı düşünüyorum fakat harici monitörle kullanacağım için 60hz yenileme imkanı veriyor (monitörüm 120 hz). Monitörü 120 hz olarak kullanabilmem için ekran kartı olan laptop modeli mi tercih etmeliyim tam anlamadım...
Bayadır gitar bakmadığım için çok bir bilgim yok gitarların kalitesinde ama bu fiyatlara çok bir şey beklememek lazım artık. İllaki biraz öğrendikten sonra daha kaliteli ürünlere geçmek isteyeceksin o sebeple ikinci el alırsan elinden çıkarırken üzülmezsin diye söyledim. Yeni başladığını tahmin...
Bu islerden azicik anlayan arkadasin varsa ikince ele yonelmeni tavsiye ederim eger sifir fiyatla arasinda kayda deger fark varsa. Daha sonra ikinci el gitarini satip degistirirsin.
"Peki ram eklenebiliyor mu yogaya."
Geçen de denk gelmiştim buna şimdi hatırladım ram lehimli olduğu için vazgeçmiştim. Bir de vatan ve mediamarkta 3 taksit oluyor peşin fiyatına amazon, trendyol ve hepsiburada dan almayı tercih ederim.
Amazondan hp linkteki laptobu almak istiyorum. R python ofis programları ve makale okumak için kullanacağım. Düşünceleriniz veya başka önerileriniz var mı acaba ( 17000 tl şu anda laptop)...
Günlük excel işleri ve R ve python programlarında kullanacağım işimi görür mü laptop.
Ayrıca hafif, şarjı biraz giden makale okumak için uygun bir laptop mu sizce?