ViroGamer isimli üyenin son içerikleri

1. V

Anker r50i nc mi redmi buds 6 mı

Anker r50i nc ile redmi buds 6 arasında kaldım, kullanan birisi artı ve eksileriyle yazarsa sevinirim, aynı fiyat bandında başka kulaklık önerileri de olur, ses kalitesi ve silikonlu olması önceliğimdir
  2. V

bios u güncelledikten sonra realtek görünmemeye başladı

evet ses çıkış cihazı 1717927881 benim anakarttaki ses kartı
  3. V

bios u güncelledikten sonra realtek görünmemeye başladı

bios u güncelledikten sonra realtek görünmemeye başladı bütün driverları güncelledim, yine gözükmüyor ne yapmam lazım?
  4. V

buff.163 neden ban yedim?

cs skinerimi satılığa koyduğum buff.163 sitesinden 1 haftalık ban yemişim sebebini bilen varsa yazabilir mi?
  5. V

SkinsMonkey nasıl bakiye yüklerim?

Cs2 skin almak istiyorum skins monkey üzerinden fakat nasıl bakiye yüklerim bilmiyorum mastercard da hata veriyor
  6. V

Msi pro h610m e Steelseries arctis prime için yeterli mi?

Selam h610m e anakartım var ve bu anakartın ses kartı steelseries arctis prime için yeterli mi?
  7. V

Steelseries arctis prime alınır mı?

Selam bir kulaklık alacağım ve steelseries arctis prime hoşuma gitti sizce alınır mı? Anakart msi pro h610m e
  8. V

1000 tl mouse önerisi

Selam hyperx pulsefire haste almak istiyorum 800 tl pazaaramada ama bu fiyata daha iyisi var ise sizin bir görüşlerinizi almak istiyorum
  9. V

internetimdan tam performans alamıyorum

Ama bazen gerçek hızına çıkıyor 5 mb/s fln
  10. V

internetimdan tam performans alamıyorum

Selam internetten hız testi yaptığımda 35 mbps çıkıyor ama bir şey indirmek istesem saniyede 100kb indiriyor bunun sebebi nedir
  11. V

Gamepower kyruse alınır mı?

Selam bir kulaklığa ihtiyacım var. Güzel bir mikrofonu olsun istiyorum. Gamepower kyruse'a DA'dan baktım mikrofon kalitesi gayet iyi. Bir de sizin görüşlerinizi almak istiyorum.
  12. V

Game pasa souls like oyun önerisi

Selam bir Xbox one s ve gamepass im var. Şu anki oynadığın oyunlardan biraz sıkıldım ve souls like oyun arayışına girdim. Hepsini indirip oynayacak zamanım yok gamepass de olan souls like türü oyun önerir misiniz
  13. V

Xbox 8. Nesil gamepad gecikmeli çaışıyor

Selamlar bir xbox one s konsolum var fakat kol wireless da gözle görülür bir şekilde gecikmeli çalışıyor bir çözümü var mıdır? (not:kablo bağladım bir şey değişmedi)
  14. V

Fifa 23 companion'u kullanamıyorum

Selamlar fifa 23 ultimate team i oynamayı seven biriyim ve bir süre oynayamayacağım için en azından kadro kurma görevlerini yapmak için fut 23 companion app i indirdim. Yalnız şöyle bir sorunum var benim yandex mail hesabım var ve kontrol sorusunu unuttuğum için giriş yapamıyorum. Microsoft...
  15. V

Xcloud oyun açılmıyor

Evet hocam almanya
Geri