Vision1 isimli üyenin son içerikleri

1. Vision1

Yeni Aldığım Sapphire Nitro+ RX9070 Elran Kartı Kasmaya Sebep Oluyor.

DDU ile temiz kurulum yaptın mı?
  2. Vision1

Logitech G G213 Klavye Alınır mı ?

Satın aldıktan bir kaç ay sonra belli tuşlar çift basmaya ya da hiç basmamaya başlamıştı. Kronik sorunlu bir klavye. Kimi sorunsuz kullanıyorum falan diyor ama bana kalırsa risk alma. Geçen şöyle bir ürün görmüştüm. Fiyatı fena durmuyor ama nasıldır tam bilemiyorum. Bir göz atabilirsin...
  3. Vision1

GÜNCELLEME : AMD GERİ ADIM ATTI 5000-6000 Serisi Gpu Lar İçin

Bu işin doğrusu nedir kimi sadece yeni çıkan oyunlara ilk gün desteği olmayacak diyor kimisi tamamen kesildi diyor acayip bir bilgi kirliliği var. Her ne olursa olsun daha 4 yıl önce çıkan bir ürünün desteğini kesmek müşteriye kazık atmaktır. Kabul edilemez. umarım bu yanlıştan dönerler aksi...
  4. Vision1

Steam Aile Hesabı olmuyor

Aile paylaşımına ekleyeceğin arkadaşın hesabına bizzat kendi bilgisayarından 1 defalığına giriş yapman gerekli. Diğer türlü ekleyemezsin.
  5. Vision1

Far cry 6 aldım steamden fakat cd key istiyor.

O zaman en iyisi steam desteğe yazmak 🤷‍♂️
  6. Vision1

Far cry 6 aldım steamden fakat cd key istiyor.

Öncelikle Steam kütüphanesinde oyununa gelip sağ tıkla. Yönet/ CD anahtarları kısmından keyini kopyala. Daha sonra Ubisoftun kendi uygulamasını aç. Oradan da profil resmine tıklayıp 'key activation' ı seçtikten sonra anahtarını yapıştır. Bu şekilde oyununu oraya eklemiş olacaksın. Bende bir...
  7. Vision1

Torrentten Oyun indirilir mi ?

Yepyeni bilgisayarı riske atmaya değmez. Para biriktirip indirim kovalayabilirsin ya da Steam hesabı alıp (daha çok kiralama gibi aslında) istediğin oyunu o şekilde oynayabilirsin. Başkalarının sorun yaşamaması senin de yaşamayacağın anlamına gelmiyor.
  8. Vision1

Ekip lojistik - Emre BOZKURT vefat etmiş.

Vay be yıllar önce ETS2 videoları çekerken baya izlerdim kendisini. Allah rahmet eylesin.
  9. Vision1

1080P den 2K Geçmeye Değer mi

Tam olarak anlayamadım monitör aldın mı almak üzere misin :unsure: 1080p den 2K ya geçince bariz bir netlik farkı oluyor. Tabi doğal olarak FPS kaybı da oluyor ama 7900 GRE zaten 2K için üretilmiş bir kart. Üzmez yani.
  10. Vision1

En güçlü oyun bilgisayarı nedir?

En güçlü demiş en pahalısı dememiş :D Soruna gelecek olursak 9800x3D - RTX 5090 lı bir sistem işini fazlasıyla görecektir. Fiyat olarakta 250K civarlarına denk geliyor.
  11. Vision1

9060xt 8gb ryzen 5 5500 warzone duşükk fps

Sorun Warzone'da olabilir. Geçen gün izlediğim bir test videosunda 5600x bile %80 ve üzeri kullanımda geziyordu. Bu oyun daha üst düzey bir işlemci istiyor. 🤷‍♂️
  12. Vision1

9070xt amd sürücü problemi

Hatanın bir ekran görüntüsü yok mu? Yanlış bir sürücü seçmiş olmayasın.
  13. Vision1

İşlemci yükselteceğim ne kadar mantıklı?

Ryzen 3100 den sonra fark olacağı aşikar. Tabi bütçeniz varsa DDR5'e geçmenizi öneririm. Hem önü açık hem de FPS değerleri daha iyi olacaktır.
  14. Vision1

İşlemci yükselteceğim ne kadar mantıklı?

Bence 5600X ya da düz olanı yeter de artar. 5700X3D ye gelecek olursak eskiden tam bir F/P ürünüydü ama sonrasında acayip zamlandı. Üretiminin de durdurulması ile beraber şu neredeyse 9700x fiyatına satıyorlar. O yüzden artık tavsiye etmiyorum.
  15. Vision1

RX 9070 XT R7 9700X PC TOPLAMA

https://www.gaming.gen.tr/urun/736119/pc-hocasi-gg15-amd-ryzen-7-9700x-tray-asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ PC hocasının oluşturduğu şöyle bir sistem vardı.
Geri