Arkadaşlar sayısal 23bin sıralama yaptım diş hekimliği yazacağım.
Babam emekli astsubay , annem ev hanımı; aylık haneye giren toplam para 60.000TL
Evimiz yok ama 400.000TL'lik bir arabamız var.
Hanede yaşayan tek çocuk benim.
Gördüğünüz üzere durumumuz gerçekten çok iyi değil bu yüzden KYK...
Hocam ekran kalitesi, batarya, işlemci vs. hiçbir şey gram önemli değil fakat kamera kalitesi özellikle selfie-si iphone kalitesine yakın olsun istiyorum bütçe 20k civarı
Arkadaşlar bu kömürde bol miktarda uranyum 238 bulunuyor o yüzden mangalda vesaire kullanmanız önermem sadece semaver gibi doğrudan temas gerekmediğinde kullanın bide evde tutmayın radyasyon zehirlenmesi yaşarsınız uzun vadede.
Sessiz ve tok hissiyatlı bir klavye arıyorum sarı siteden AULA F75 mi yoksa buradan AKKO MONSGEEK MG75W mi beni daha çok tatmin eder ya da bu fiyat bandında başka öneriniz var mı?
Ekran görüntüsü bile attım sırf kendi araştırmanızı yapamıyorsunuz diye. Screenshotlu her şeyi kanıtlı mesajı alıntılayıp yurtdışında standart pakette 4080 veriyorlar yazmışsınız :trpeepo: Hadi bir kez daha açıklayayım.
Yurtdışındakinin yarı fiyatına 4080 paket alabiliyoruz, üstüne tartışılacak...
Yanlış bilgi veriyorsunuz, üstüne bir de forumda size alkış tutuyorlar, gerçekten komedi. Geforce Now'ın hiçbir zaman tüm paketlerinde RTX 4080 olmadı, ayrıca hiçbir zaman 7 dolara satılmadı.
İngiltere fiyatları:
Aylık fiyat: 20 GBP = 25 USD = 882 TRY
Arkadaşlar, sırf iki yayıncı arasında...
20000TL'ye ps5 aldın diyelim, adam sana sorunlu ürün gönderdi sende iade ettin. 1400TL param güvende hizmet bedeli sana geri iade olmuyor. O yüzden alıcı olarak senin de bilinçli ve dikkatli olman lazım.