Vitamin isimli üyenin son içerikleri

1. V

Sizce bana KYK Bursu çıkar mı?

Hile hurda yapmayı düşünmüyordum ama başvuruda doğru bilgileri yollamak için ekstra özen göstereceğim. Umarım dediğiniz olur ve çıkar.
  2. V

Sizce bana KYK Bursu çıkar mı?

Arkadaşlar sayısal 23bin sıralama yaptım diş hekimliği yazacağım. Babam emekli astsubay , annem ev hanımı; aylık haneye giren toplam para 60.000TL Evimiz yok ama 400.000TL'lik bir arabamız var. Hanede yaşayan tek çocuk benim. Gördüğünüz üzere durumumuz gerçekten çok iyi değil bu yüzden KYK...
  3. V

BÜTÇE VE KULLANMA AMACI SÖYLEYİN TELEFON ÖNEREYİM

Hocam ekran kalitesi, batarya, işlemci vs. hiçbir şey gram önemli değil fakat kamera kalitesi özellikle selfie-si iphone kalitesine yakın olsun istiyorum bütçe 20k civarı
  4. V

🔥İndirim Gainward GeForce RTX 5090 Phantom 134.999TL

japonya vize istemiyor
  5. V

🔥İndirim Tezyak Mangal Kömürü 1.75kg🔥88TL🔥 (N11 Kargo Bedava)

Arkadaşlar bu kömürde bol miktarda uranyum 238 bulunuyor o yüzden mangalda vesaire kullanmanız önermem sadece semaver gibi doğrudan temas gerekmediğinde kullanın bide evde tutmayın radyasyon zehirlenmesi yaşarsınız uzun vadede.
  6. V

🔥İndirim Ocean Plus Omega 3 100 Kapsül 597TL

Bende doğma büyüme ankaralıyım ama ankaragücü fotoğrafım yok
  7. V

🔥İndirim Seçili Bilgisayar Parçalarında %15 indirim Vatan Bilgisayar (27-31 Aralık)

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-sailor-4x120mm-rainbow-fanli-650w-80plus-bronze-midt-atx-gaming-kasa.html şunu alsam valo açar mı
  8. V

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Agalar klavye bilgim çok az lütfen yardımcı olun
  9. V

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Sessiz ve tok hissiyatlı bir klavye arıyorum sarı siteden AULA F75 mi yoksa buradan AKKO MONSGEEK MG75W mi beni daha çok tatmin eder ya da bu fiyat bandında başka öneriniz var mı?
  10. V

🔥İndirim Geforce Now 4080 li paketler satışa açıldı !!! %10 ekstra indirimli

İngiliz Jack 4080'e aylık 880TL ödüyor kardeşim nerde aynı fiyat? Sadece iki saniye attığım SS'e bakıp 20 sterlini türk lirasına çevir bu kadar basit.
  11. V

Ekran görüntüsü bile attım sırf kendi araştırmanızı yapamıyorsunuz diye. Screenshotlu her şeyi kanıtlı mesajı alıntılayıp yurtdışında standart pakette 4080 veriyorlar yazmışsınız :trpeepo: Hadi bir kez daha açıklayayım. Yurtdışındakinin yarı fiyatına 4080 paket alabiliyoruz, üstüne tartışılacak...
  12. V

Yanlış bilgi veriyorsunuz, üstüne bir de forumda size alkış tutuyorlar, gerçekten komedi. Geforce Now'ın hiçbir zaman tüm paketlerinde RTX 4080 olmadı, ayrıca hiçbir zaman 7 dolara satılmadı. İngiltere fiyatları: Aylık fiyat: 20 GBP = 25 USD = 882 TRY Arkadaşlar, sırf iki yayıncı arasında...
  13. V

🔥İndirim Sahibinden ParamGüvende Kuponları

20000TL'ye ps5 aldın diyelim, adam sana sorunlu ürün gönderdi sende iade ettin. 1400TL param güvende hizmet bedeli sana geri iade olmuyor. O yüzden alıcı olarak senin de bilinçli ve dikkatli olman lazım.
  14. V

❌İndirim Bitti! ModArt DDR5 ve 7500F / MSI RTX 4060 Ti 8GB 24.999 TL

Almayı düşünen arkadaşar 1500 lira daha koyup 3060 taksın
Geri