Vivii isimli üyenin son içerikleri

1. V

Asus tuf gt502 Fan önerisi

teşekkürler hocam ama gerek kalmadı hem kablo ile uğraşmamak hemde güzel durduğu için lian li aldım https://www.incehesap.com/lian-li-uni-fan-reverse-sl-infinity-wireless-3x120mm-siyah-kasa-fani-fiyati-78997/
  2. V

Asus tuf gt502 Fan önerisi

ASUS TUF GT502 kasam var. Alt tarafa 3 adet fan takmayı düşünüyorum. Alt kısma takılacağı için fanların hava yukarı üflemesi gerekiyor, yani kasa içine doğru hava girişi olacak. Aynı zamanda fanların RGB kısmı da üstte görünsün istiyorum. Reverse airflow fanlara baktım ama pek seçenek bulamadım...
  3. V

Online Ups Tavsiyesi

Merhaba uzun zamandır topladığım bir bilgisayarım vardı şuan bilgisayarı kurmayı düşünüyorum fakat evimde elektriklerde sıkıntı var sürekli dalgalanma yaşanıyor bu neden ups arıyorum bilgisayarıma uygun bir ups önerir misiniz? hangisini alacağımı bilmiyorum Bilgisayar özellikleri; Ekran Kartı...
  4. V

1200w PSU önerisi tavsiye

FSP HYDRO PTM PRO (PCIe5.0) AT 1200W 80PLUS PLATINUM kullanıyorum öneririm
  5. V

Sistem Toplama Yardım Parça Uyumu ve Görüşleriniz

Arkadaşlar merhaba, Şu anda bir sistem topluyorum ve bazı parçaları aldım. Alacaklarımı da listeledim. Sistemi tamamlamadan önce uyumsuzluk ya da yanlış bir seçim olup olmadığını kontrol etmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, görüşlerinizi bekliyorum. Aldıklarım: Ekran Kartı...
  6. V

Ryzen 7 9800x3d İçin Anakart Tavsiyesi

Arkadaşlar bende şuanda Asus Tuf Gaming X670E-Plus var ryzen 7 9800x3d takmayı düşünüyorum. Anakartım uyumlu mu? yada bir üst modelini almalı mıyım?
  7. V

12 bin TL monitör önerisi

Arkadaşlar FPS oyunları ağırlıklı olmak üzere ara sıra simülasyon oyunları oynuyorum ve video izlemeyi seviyorum. Bu yüzden IPS panel bir monitör arayışındayım. Monitörde ghosting olmaması benim için çok önemli. Bütçem maksimum 12000 TL civarında ancak, gerçekten önerilen bir model varsa bütçeyi...
  8. V

Yardım Ekran kartı fanları sürekli aynı hızda dönüyor

Ekran kartı fanları sürekli sabit hızda çalışıyor bu da 90 dereceye çıkıp bilgisayarın kapanmasına neden oluyor, nasıl çözebilirim? Fanlar açılışta hızlı çalışıyor ama sistem açılınca sabit hızda kalıyor, yazılımsal bir sorun olabilir mi? Sürücü güncelledim ama sorun devam ediyor, başka ne...
Geri