vivovova isimli üyenin son içerikleri

1. V

Discord’Dan Gelen Sms ve Mail

şifreni değiştirmeyi dene bağlı cihazları kaldırmaya çalış olmazsa dc desteğe ticket aç başka yapacağın bir şey yok
  2. V

Rampage Klavye veya Set Alan Var mı?

Değil. Nasıl bir şekilde kullanmış olabilirim? Üstünde tepinmiyorum. Yalnızca W A S D basıyorum ve altındaki silikonları yerinden fırlıyor. :D Bu markayı kullanıp memnun olan görmedim. Zaten kullanan da az kişi var.
  3. V

İnternet Fiyatları Kazık Değil mi?

Onlara merdiven altı hizmet diyoruz. 1 ay kullansan sonra büyük sıkıntılar yaşar çıkmak için can atarsınız ama muhattap bulamazsınız. Pahalıysa pahalı diyip mecburen bilindik ISS kullanmak gerek.
  4. V

Rampage Klavye veya Set Alan Var mı?

Bu kadar leş marka görmedim daha 1 sene oldu alalı tek yaptığım W A S D basıp oyun oynamak harflerin altındaki silikonlar parçalandı, renkleri gitti, oyunlarda sürekli bir ağırlık, geç basma sorunu bu rezil markayı alıp memnun olan var mı? Kulaklığı da aynı şekilde her yeri döküldü bir tarafı...
  5. V

Fazlasıyla Büyük Turknet Rezilliği

Şu aralar çok şikayet var. Başlarda çok iyiydi de bunlarda cozutmaya başladı iyice. Merdiven altı ISS konumuna düşmeden toparlanmaları lazım. Geçmiş olsun.
  6. V

Yeni Bina ve İnternet Altyapısı

Evet bizim buraya da SOL çalışanına sordum çok talep var dediler direkt her yere çektiler. Ne kadar çok talep o kadar hızlı internet.
  7. V

Yardım Termal Macun Önerisi

Çok teşekkür ederim. Tam olarak o macuna bakıyordum ben de. Son olarak sök tak işleminde zorlanır mıyım?
  8. V

Yeni Bina ve İnternet Altyapısı

Merhaba. En yakın Türk Telekom merkezine gidip bilgi almanız gerekiyor. Gerekirse dilekçe vermeniz lazım. Ne kadar çok imza olursa da o kadar hızlı getirirler. 5 metre yakınınızdan fiber bile geçse planlamalarında sizin binanız yoksa asla getirmezler. Önemli olan kaç kişi istiyor ve konum...
  9. V

Yardım Termal Macun Önerisi

Merhaba. Bilgisayarı 2-3 sene önce aldık ama hiç termal macun sürmedim. Uygun fiyatlı ama kaliteli macun önerisi olan var mı? Bir de ilk defa süreceğim, nasıl sürmem gerekiyor? (Nvidia 3060 ti i5 11400 f 16 ram)
Geri