VKer901 isimli üyenin son içerikleri

1. V

1500Tl Ye Aula F75 alınır mı?

Sadece rgb ayarlamayi denemistim ondada çok kötü bi deneyimimiz oldu kendisiyle. Bende çok uğraşmadan programi sildim öyle kullanıyordum. Lakin double click sorunlari baslayana kadar eh 500tllik klavyenin omrude 5aymis diyelim bişey yok ama bence şuanki parasını hak etmez. Ha gene olur 500tl o...
  2. V

1500Tl Ye Aula F75 alınır mı?

İyi klavye mi? Sorun bende mi anlamadım ama klavyenin basış hissiyatı hariç hiçbişeyini beğenemedim ki alalı 4 ay ya oldu ya olmadı f tuşlari bile double basiyor çoğu tuş 2 kez basınca algılıyor ve uygulaması kelimenin tam anlamiyla kullanilicak bişey degil.
  3. V

Karşınızda Nvidia'nın en büyük hayal kırıklığı = RTX 5080

5080 fiyatları 4080 ile aynı. Bu saatten sonra 5000tl ucuz diye kim 4080 alır ki? Kelimenin tam anlamıyla enayilik kategorisine giren bir hareket olur. 5080 sadece mf 4x teknolojisi ile bile 4090ı geçerken senin burda bu konuyu açıp şu kelimeleri söylemen çok boş. Ki 5080'in desteği daha yeni...
  4. V

Yardım Gigabyte x870 aorus elite ice İçin Beyaz ram önerisi lazım

Şöyle görünüyor.
  5. V

2 ay oldu herhangi bir problem yaşamadım. Her zaman birilerini dinlemek iyi değil bence bişeyleri bizzat deneyip görmek gerekiyor.
  6. V

Yanları ayna gibi olduğu için 24 pin kablosundan ötürü öyle gözüküyor ondan dedim beyaz kabloyla daha güzel diye.
  7. V

Baya benziyor sistemlerimiz tavsiyem sıvı sogutmayida benimkinden alirsan daha hoş bi görüntü elde edersin. Lian li galahad 2 trinity sl inf modeli. Fakat psuyu sirf beyaz almak icin asus almak saçma bence psunu 1000w yapip siyah bir model tercih edebilirsin zaten kasada gözükmüyor denebilir...
  8. V

Benimde anakartım o sistemleri ayni diziyoruz herhalde😀. 1739969191 Şöyle bi fotoğraf elimde var daha eve geçemedim ama. Ramler tam gözükmüyor
  9. V

O zaman normalinden dahada güzel durabilir. Ayna gibi yan yüzeyi
  10. V

Yurtdışından gelirken RTX 5090 getirebilicek biri var mı?

Trde fiyatlar malum 2x yurtdışından gelirken yanında getiricek varsa aldığı fiyatin üstüne bi 10bin tl kadar koyup ben almak istiyorum.
  11. V

Eve geçtiğimde fotoğrafını atarım üstündeki kristal görünüm çok güzel zaten alabileceğin en kaliteli ramlerden biridir üstü yok muadili vardır. Fakat 24 pin kablosunu siyah kullanınca biraz kötü gözüküyor😔.
  12. V

20000tl olan beyaz bi anakart arıyorum

Galaxın fiyati msi ventusdan bile pahalı bence bu hareket fazlasıyla gereksiz ve riskli olur ki sana hiçbir + sunmayacak. Ayrıyeten msi biosu dehşet kötü ve uzun ömürlülüğü kısa bir anakart şahsi düşüncem.
  13. V

Trident z5 royal silver bütçe sıkıntın yoksa.
Geri