havitten kablosuz kulaklik alinmaz, 2 kere aldim 2 sinde de pisman oldum. Fuxi h7 de seslerde robotlasma ve surekli baglanti kopmasi gibi durumlar yasadim. Space nc01t de ise ilk 0 dan 100 e sarj ettigimde kulaklik bozuldu, hicbir sekilde anc modlari calismiyordu ve sesi arttirinca sadece sag...
yazilimi sitesinde var kontrol ettim, snap tap yok diye biliyorum. Sadece rapid trigger var
https://havitsmart.com/tr/pages/surucu-indir?srsltid=AfmBOopEfYTUMePm3hoj11SEqmhDLhXJgILLBmd7zi936gbgG67CEfJG
Her seyden once sunu belirtmek isterim havitten bugune kadar Fuxi h7 ve Space NC01T PRO...
2 yil boyunca sikintisiz kullandim, servisleri de cok cana yakin ve cok iyi. yaklasik 1 hafta once dongle bozuldu. bende degistirdim, onun disinda gayet guzel bir mouse tavsiye ederim.
fivem oynarken mavi ekran yiyorum arada. (bu crashi yemeden once fivem arkada acikken youtubeye girdim opera uzerinden)
ilk defa critical process died mavi ekrani yedim, bundan once memory management gibi hatalar aliyordum.
ek olarak fivem bazen kendi crash yiyor gpu dan dolayi...
havit almayin aldirmayin. Havit SPACE NC01T TW991 PRO aldim; ilk sarjindan sonra kulaklik sapitti, sesi arttiriyorum sadece sol kulaklik artiyor, kisiyorum sadece sagdan ses geliyor gibi durumlarla karsilastim. Ek olarak modlari da calismiyor, gurultu engelleme gibi ayarlar. (iade talebi...