Vlam isimli üyenin son içerikleri

1. Vlam

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

FİYAT: 12500 TL ÖZELLİKLER: AMD Ryzen 5 5600 B450M-K II anakart XPG Gammix D30 DDR4 3200MHz MSI RX6700 XT Adata Legend 750 500Gb SSD Vento VG15FE RGB ATX Gaming FSP650-51AAC 650W 80+Bronze kasa
  2. Vlam

Valorant'ı açınca Mavi ekran alıyorum Windows 7

Anladım çok teşekkürler yardımınız için
  3. Vlam

İşlemcim Çok Isınıyor

yük altında ki forza açık demişsiniz 85 sorun yapmaz 90-95 zorlarsa tehlikeli ama öyle bir şey olursa zaten bilgisayar kendini kapatır yine de paranız varsa daha yüksek kaliteli bir soğutucuya geçmeniz sizin için iyi olur ayrıca termal macunlar da çok fark yaratıyor ucuz diye saçma sapan şeyler...
  4. Vlam

Valorant düşük fps sorunu

bence güncellemeler yüzünden olmuştur bende beta döneminde oynuyordum tam o aralar ekran kartım bozulmuştu eski ekran kartımı kullanıyordum 40,50 fps oynuyordum ekran kartı aldım R7 240 2gb 90 fps oynuyordum oyun tamamen çıktığında beta dönemi bittiğinde 60,50 fps arasına düştü ve anlık 20 fps e...
  5. Vlam

Valorant'ı açınca Mavi ekran alıyorum Windows 7

Selamlar Windows 7 kullanıyorum öncelikle win10 geç 7 çöp desteği yok vs. yazmayın geçmeyi denedim ama pek verim elde edemedim;Valorant'ı açınca bilgisayar kapanıp tekrardan açılıyor açıldığında Windows Beklenmeyen Kapanmadan Kurtarıldı diyor minidump doyasını paylaşayım hemen ayrıca şunu...
  6. Vlam

Rehber Minidump dosyalarınızı bizlerle paylaşın.

Selamlar Valorant'ı açınca bilgisayar yeniden başlıyor mavi ekran gözükmüyor ama yeniden açılınca windows beklenmeyen bir kapanmadan kurtarıldı BlueScreen falan diyor minidump dosyasını hemen paylaşacağım ek bilgi vermek istedim windows 7 kullanıyorum ve 1 ay önce sorunsuz oynuyordum Valorant'ı...
Geri