vlkn4631 isimli üyenin son içerikleri

1. V

SAMSUNG NP270E5E X01TR - SSD ÖNERİSİ

Samsung NP270E5E X01TR Arkadaşlar eski bir laptopum var, buna uygun SSD önerir misiniz. Laptop ile ilgili pek bilgim olmadığı için ne alacağımı bilmiyorum, link ile bırakırsanız çok memnun edersiniz. Bütçem Max 1000tl.
  2. V

Öneri Xiaomi 13 Ultra vs S23U vs iPhone 15

Ben Mardin'de aldığım kişiye yaptırdım, Ali Mardin.
  3. V

Öneri Xiaomi 13 Ultra vs S23U vs iPhone 15

Bir seneye yaklaşık Xiaomi 13 ultra kullanıyorum, aktif kullanımda şarj uzun süre götürüyor , 30-45dk aralığında da fulleniyor. Her türlü oyunu da oynadım ve ısınma, donma, kasma yaşamadım şu ana kadar. Sağlam bir yerde direnç kaydı yaptır tamamdır.
  4. V

Görselde ki APU Sistem Alınır mı?

Hocam ekran kartı 4070 düşünüyor ama şu an parası çıkışmayacak o süre zarfında böyle kullanılmaz mi?
  5. V

Görselde ki APU Sistem Alınır mı?

Arkadaşım almayı planlıyor, 6-7 ay sonra ekran kartı ekleyebilecek, o süre zarfında bu sistem nasıldır, alınır mı?
  6. V

Tebilion Bu Sistem Alınır mı?

Arkadaşlar bu sistemi alacağım, degistirmemi önerdiğiniz bir parça var mı acaba?
  7. V

Fotoğraftaki Sistem Alınır mı?

Parça satış yapmadığını belirtiyor arkadaş
  8. V

Bu sistemin ederi nedir acaba?
  9. V

Arkadaşlar bu sisteme 40bin TL verilir mi?
  10. V

Bu sistemi almayı düşünüyorum fiyatına göre alınır mı? Daha iyi önerisi olan varsa görüşlerinizi iletirseniz sevinirim. Bütçe Max 22-23k
  11. V

Çözüldü✓ BIOS Güncelleme Sonrası DP Ekran Gelmiyor

Vallahi geceden beri kafayı yedirtti yapmadığım şey kalmadı, müşteri hizmetleri de yok hafta sonu diye, ne yapacağımı bulamadım bı türlü. Formatladım PC felan. Meğerse bu kadar basitmiş 🤦
  12. V

Eski sürüme dönüş yaptım şimdi, DP kablosu ile görüntü gelmeye başladı tekrar. Teşekkür ederim <3
  13. V

İyi Forumlar. Arkadaşlar dün gece BIOS güncellemesi gelmişti, güncellemeyi yükledim. Bittikten sonra DP Kablosu ile görüntü alamıyorum (Sinyal yok hatası alıyorum), kabloyu farklı cihazlarda denedim sorunsuz çalışıyor ama laptobumdan monitöre ekran gelmiyor. HDMI ile bağlantı sağlıyorum şu an...
  14. V

Hangi laptop daha mantıklı

15. V

Hangi laptop daha mantıklı

https://app.hb.biz/b6btwjFeXoMO https://app.hb.biz/fvuDGP7lVm65 İki laptop arasında kaldım arkadaşlar hangisini almak daha mantıklı olur artı eksi yönleri nelerdir, yardımlarınızı bekliyorum.
Geri