bi 2 site var 50 doları 15 kesinti alıyorlar yüzde 30 bynogame gibi yerler skin ile sadece o yüzden bende 50 dolar var skin sattım diğer sitelerde zararına alıyorlar diye steamde satmak zorunda kaldım şimdi isteyene 5 dolar aşağına vercem bynogame skin alıcam
selamlar ben steamde 50 dolarım var 45 dolara bırakıcam kod veya oyun isteyen olursa acil lazım da cs skini alıcam sitede
1771259554
50 dolar steam hesabımda var 5 dolar aşağısına bırakıyorum kod veya oyun isteyen olursa diye bynogame den item alıcam
kral zaten siteler 50 dolardan 15 dolar ksinti yapıyor anlamı kalmıyor anladın mı bende imparator alıcam bynogamede 5 dolar altına veriyorum zaten o yüzden steamde 2300 +kesinti alıyor normalde ben 1900 bırakıyorum
senlik değil genel bir şey var malesef ülkedeki yasal şeylerden sanırım senle alakası yok merak etme
bide 50 dolarım var kral steamde benbynogame de item alıcamda nakite çevirmem lazım 45 dolara bırakıcam isteyen var mı ?
selamlar arkadaşlar 50 dolarım var steamde isteyene kod ve oyun olarak 45 dolar karşılığın geri vermek istiyorum item alıcam bynogamede 1800 1900 civarına
Selamlar 50 dolarım var 50 dolar karşılığın da m4a4 imparator veya nakite çevirmek için oyun hediye edebilirim bi sitede ilan verdim oradan alıp istediğiniz oyunu hediye ederim 2 k ya ilan koydum