Merhaba, arkadaşlar bilgisayar özelliklerimi söyleyerek başlıyorum rx6650xt i3 12100f 16 gb ram sistem bu şekilde otomatik ayarlarda aşırı kasıyor hissiyatı veriyordu sonra fps ölçmek için her ayarı fulleyip baktım 150 fpsden aşağı almıyorum yani çok nadir 140lara düştü ancak kasıyor gibi yani...
az önce oyundan attı yani o derece ama 1 maç çok iyi 1 maç çok kasıyor ne yapmalıyım bileşenlerle alakalı olabilir mi? darboğaz falan birde otomatik ayarlarda oynuyorum 144 hz fps limiti yok şeklinde
dostum iyi diyonda hani ağlamak istemezsin ama gözünden akar ya şuan öyleyim uyuyamıyorum hani üzgün değilim anlam veremiyorum bu arada ergence gelebilir yazdıklarım okuyan arkadaşlar ama gerçekten üzüldüm
Arkadaşlar yarın sınavım var ama uyuyamıyorum 2 yıllık ilişkim vardı bana son 4 gündür soğuk yapıyordu meğersem birisiyle konusuyormus bana geldi dedi ki 2 yıllık iliskimizden daha iyiydi o 4 gün içim acıyor çok sadık davranmıştım onu hiç üzmedim yani yok gerçekten objektifim bir şey yapmadım...
arkadaşlar bildiğiniz üzere Ea oyunları oldukça pahalı 90 dolar şuan ve o kadar param yok şuan ea play pro alırsam fc 25i üyeliğim boyunca sınırsız oynayabiliyor muyum?
Aşırı çok ses çıkarsa bile sistemde sorun yapar mi
1725571495
Hocam ileride falan bir sıkıntı yapar mı yoksa sadece ses mi ses ise takmam benim güç kaynağı uçak gibi sesi var duymam zaten fjfusirjjajrf
1725571516
Sesi asiri çok olsada ileride sıkıntı çıkarır mi
Arkadaşlar sorum bu fiyatlar aynı hangisini alayım phantom daha iyi soğutması varmış birde cw rahatsız etmeyecek duzeydeymis sesini dinledim çok da yok rahatsız etmez yani hangisi sizce
Arkadaşlar biraz önce yaptığım testte hem fan çok kullanılıyor hemde rpm yüksekti şimdi AMD ayarlardan sessize aldım sizce şimdi nasil
1725444960
arkadaşlar ürünü onaylayayım mı sizce nasıl değerler?
tesste değil hocam
1725442975
şuan boşta 37 derece 1490 rpm
1725443273
Hocam biraz stres oldum açıkcası çok anlamıyorum rpm falan ürünüde onaylamak veya iade etmek için sürem var da sizden rica etsem açıklar mısınız