Seni anlıyorum. Ve tabii ki fan hızı artacak kasa içindeki ısı artıyor sonuçta kasa içerisine ekstra egzoz fan takıp denicem muhtemelen 1-2 derece daha fark edecektir oda yeterli.
1672209406
Şimdi sonuç olarak araştırmalarıma ve şahsi incelemelerime göre Merak eden arkadaslar olursa rog strix 3080...
Bak heycanlısın biliyorum ama şuan müsait değilim 10 dkda yapsam 30 dkda yapsam bu kartın derecesi değişmeyecek ama sen ikna ol ya buraya bugün yada yarın çekip atacağım sonuçları. Üzüldüm. Kartın 2 saat sora 1-2 derece daha ısınmasını kartın performansına bağlıyorsun oysaki kasa içi diğer...
Öncelikle edebini takın bu bir. Anlaşılan sende herşeyi bildiğini düşünen miningcilerdensin. Ama körcahilsin ekran kartını 2 saat furmarka sokup eziyet çektirmek ne kadar makul arkadaslara soralım zaman kaybından başka bir şey değil . Kasa içi izolasyon değişmez karta verdiğin güç ve rpm desteği...
Yapıp sonuçlarını atarım hocam kart hiç açılmadı macun yenilemek mantıklı gelmiyor
1671884770
Kart 1 bucuk senelik macun değişmedi
1671885010
Kasa tuf gt501 3 tane fan var 1 tanede egzoz fan var fan takmadım ekstra yetersizmi geliyor diye düşünüyorum birde voltaj , mhz kaç olarak ayarlanmalı...