oynadım hocam gow serisi last of us rdr 2 ghost of tshushima doom serisi tüm need for speedler detroit falan bunun gibi nerdeyse tüm popüler hikayeli oyunlar oynadım
1758200064
rdr 2 bence o kadar abartıldığı gibi değil en sevdiğim oyunlar sırasında 3. falandır
küfür ettiğimi biliyorum hesap 3 yıllık ban atıcaklarsa uyarı vermeleri lazım veya geçici tak diye atılmaması lazım hesabımda şahsi kendi hesabım
1758199534
çok şanslısınız hocam haberiniz olsun bu valorant büyük ihtimal biticek zaten artık valo falanda bıraktım tek lol oynuyorum tam gaz oda...
biri bu ban yediğim günde ana bacı din kitap Atatürk şehitler herşeyime sövmüştü bende anasına babasına küfür etmiştim ona baktım mesala adam hala elini kolu gezdirerek oynuyorum ban bile yememiş maç geçmişinden bakıyorum
4060 5600 düz bir sistem 1 yıl önce 20 bine almıştım
1758199128
kanka ihlal ettiysem o zaman uyarı versinler geçici ban versinler bi anda tak diye perma banmı atılır
attım hocam nerdeyse 8 kere attım ama hepsine inceledik ve doğru diyor ben anlamadım neyini acaba kaç kere ihlal ettimde perma atıyolar böyle ban yesem zaten bir daha yapmam ama valorant işte ne beklersin her ay skin çıkar map değiştir bu kadar oyunda başka bir ilerleme yok zaten
hocam asla bu zamana kadar 1 saatlik bir chat banı bile yemedim bu hesapta 1 kere falan yemedim öyle diyiym
1758198643
hocam dalgamı geçiyorsun adamlara zaten ticket atarken iki yerdende gidiyor biliyorsundur umarım
onu hiç ticket atmadım atayım 1 yıl olsa bile kabulüm ama onlar gene yanlış bu zamana kadar ne uyarı nede kısa bir ban attılar ve defalarca ihlal ettin diyolar