Vo4ka isimli üyenin son içerikleri

1. Vo4ka

Yardım BeastEspor sitesi güvenilir mi?

hocam mouse ve klavye aldım öğlen aldım yarın geldi direk birde kendi markasının bezini yollamışlar hediye olarak güvenilir yer
  2. Vo4ka

Valorant Kalıcı Askıya Alınan Hesap

oynadım hocam gow serisi last of us rdr 2 ghost of tshushima doom serisi tüm need for speedler detroit falan bunun gibi nerdeyse tüm popüler hikayeli oyunlar oynadım 1758200064 rdr 2 bence o kadar abartıldığı gibi değil en sevdiğim oyunlar sırasında 3. falandır
  3. Vo4ka

hesap 3 yıllık zaten toplamda 40 bin falan yani daha öncede int kafeye gidiyordum her sabah nerdeyse her gün 100 lira 2 yıl boyunca baya para
  4. Vo4ka

şirket batcak demiyorumda valorant oynayıcı sayısı düşücek anlamında diyorum çoğu etrafımdaki insanlarda oynamıyor artık
  5. Vo4ka

küfür ettiğimi biliyorum hesap 3 yıllık ban atıcaklarsa uyarı vermeleri lazım veya geçici tak diye atılmaması lazım hesabımda şahsi kendi hesabım 1758199534 çok şanslısınız hocam haberiniz olsun bu valorant büyük ihtimal biticek zaten artık valo falanda bıraktım tek lol oynuyorum tam gaz oda...
  6. Vo4ka

biri bu ban yediğim günde ana bacı din kitap Atatürk şehitler herşeyime sövmüştü bende anasına babasına küfür etmiştim ona baktım mesala adam hala elini kolu gezdirerek oynuyorum ban bile yememiş maç geçmişinden bakıyorum
  7. Vo4ka

bana 1 sene atsalar gene menmun olurum
  8. Vo4ka

4060 5600 düz bir sistem 1 yıl önce 20 bine almıştım 1758199128 kanka ihlal ettiysem o zaman uyarı versinler geçici ban versinler bi anda tak diye perma banmı atılır
  9. Vo4ka

ceza vermeyip uyarı vermeyip direk perma ban bunları kim şirkete alıyorsa yemin ederim random alıyo 1758198984 bağımlı olunca anlamıyorsun
  10. Vo4ka

11. Vo4ka

attım hocam nerdeyse 8 kere attım ama hepsine inceledik ve doğru diyor ben anlamadım neyini acaba kaç kere ihlal ettimde perma atıyolar böyle ban yesem zaten bir daha yapmam ama valorant işte ne beklersin her ay skin çıkar map değiştir bu kadar oyunda başka bir ilerleme yok zaten
  12. Vo4ka

hocam asla bu zamana kadar 1 saatlik bir chat banı bile yemedim bu hesapta 1 kere falan yemedim öyle diyiym 1758198643 hocam dalgamı geçiyorsun adamlara zaten ticket atarken iki yerdende gidiyor biliyorsundur umarım
  13. Vo4ka

mail ne farkı varki kanka adamlar aynı şeyleri diyor zaten atarsamda nasıl atıcam ki
  14. Vo4ka

kral okudunmu yazdıklarımı
  15. Vo4ka

onu hiç ticket atmadım atayım 1 yıl olsa bile kabulüm ama onlar gene yanlış bu zamana kadar ne uyarı nede kısa bir ban attılar ve defalarca ihlal ettin diyolar
Geri