Vodbe isimli üyenin son içerikleri

1. Vodbe

Yardım 3200 TL laptop iyi mi?

Özellikler Işlemci I5 4200 8gb ram Ekran kartı GTX 840 2 GB 500HDD GTA 5 kasmadan oynatıyormus 3000 lira sizce değer mi?
  2. Vodbe

Dijital çizim için 100 ila 300 TL bandında kalem tavsiyesi

Cümleten hayırlı gecelerimiz olsun inşallah Arkadaşlar öncelikle ben dijital çizime 1.5 yılını vermiş birisiyim bu suanki kullandığım kalem artık iyice eskidi basmada filan sorun yaşıyorum bı türlü tam çizimler ortaya çıkaramıyorum geç algılama filan yapıyor eğer tavsiye ettiğiniz çizim kalemi...
  3. Vodbe

Bilgisayarımın sorunu nedir?

2 tane kablo takmamisim onları taktım tekrar denedim gene açılmadı ramlerin yerini tekrar değiştirip kabloları cikwr tak yapıyım
  4. Vodbe

Hepsini denedim ama tekrar denicem doğru takılı olduğuna da eminim kabloların
  5. Vodbe

Selamun aleyküm hayırlı haftasonları cümleten Arkadaşlar öncelikle ben her zamanki gibi valorant oynarken hicbirsey yoktu bir akşam gene kapattım en son oynadığım da hiçbir sorun yoktu gram kasma donma garip sesler gelmiyordu ertesi gün işten döndüğümde gene bilgisayarı açmaya çalıştım ama tüm...
  6. Vodbe

Donanım arşivi son video hakkında

Kesinlikle katılıyorum buna
  7. Vodbe

Dkdkdkckslckdkcmslcmslxkskxsk 1669913722 Hangi kural 1669913724 Hangi kural
  8. Vodbe

Şimdi komik gibi ama gülemiyorumda paradoksa girdim dkfkskfkskcslckdk 1669889072 Açık ve net dkckskckskskcslkcfjdlcn
  9. Vodbe

Cümleten selamun aleyküm arkadaşlar Donanım arşivi son videoda şok video kasa sistemlere ufak tefek inceleme yapıp yorumsuz yorumlamıştı hatırlarsanız videoda sizin fikirlerinizi yorumlarda bekliyorum demişti peki ya forumdaki arkadaşlar şok markete gelecek kasalar için verilmiş fiyatlara ne...
  10. Vodbe

Instagram @donanimarsivi son story 👀

En yüksek ihtimalle sistem incelemesi
  11. Vodbe

Steam Hayatta Kalma oyun önerisi

Yüksek ihtinalle biliyorsundur Stranded deep
  12. Vodbe

soru cevap etkinlik duyuru

Muhtemelen öyledir 1669660107 Önce incelenir sonra soru cevapla verilir tabi hemen video ardından değil kulaklık etkinliğinde yaptığı gibi 3 4 video sonrasında olabilir
  13. Vodbe

soru cevap etkinlik duyuru

Vaziyet alın her an bunu soru cevap la verebilir arkadaşlar ben söylemek istedim sadece böyle bir konu açmak umarım yasak değildir 😁
  14. Vodbe

Animasyon film önerileri

Bakicam hepsine göz atıcam 1669656097 Izledim hepsini güzel 1669656124 Vay be bunlarada bakarım çok fazlaymış
  15. Vodbe

Animasyon film önerileri

Benim formumda yapmazsan sevinirim teşekkürler
Geri