Bugün internetten windows 11 etkinleştirme keyi aldım ve etkinleştirdim sonra windows 11 pro yazısı Windows 11 Pro for Workstations oldu verilerime bişe olur mu uzakdan verilerime erişilir mi?
bana özel teklif geldi 1 ay ücretsiz nitro diye onun satın alma kısmına geldiğimde bügünün toplamının 104 tl olduğunu söylüyor çeker mi yoksa bug gibi bir şey mi
CS2 indirmek için dün akşam indirmeye koydum. Bugün gece 3 sıralarında baktığımda oyun %1'de kalmış ve indirme hızı 2 kilobayta düşmüştü. 1 senedir evde oyun indirmiyorum ama hatırladığım kadarıyla geçen sene aynı internetle bu sıkıntıyı yaşamıyordum. Bazı kişiler, HDD'nin internet hızına...
Cs 2de envanter dizmeyi planlıyorum ve dmarket sitesi ucuzluğuyla gözüme çarptı site scammer mi deneyimi olan var mı?bazı kişiler sitede api keye dikkat etmemi istedi api keyi site ne için kullanıyor?
Ekran karti çağın biraz gerisinde eğer bütçen varsa yeni bir ekran kartı almanı tavsiye ederim onun dişında ilk bilgisayarınsa veya sistemin bundan daha kötüyse alabilirsin ama 2.ele ben pek güvenmezdim
Soğutmasi nasıl?
Dığer tercihler
GİGABYTE RTX 4070 SUPER GAMİNG
MSİ RTX 4070 SUPER GAMİNG X 3 FANLI OLAN
1713535673
Gerekli bilgileri aldim teşekkurler