Drop ya da Ms problemi yok. windows'u 2 kere sildik tekrar yükledik. Ekran üzeri ms ayarlarını yaptık.
1778447402
atıığın videodaki sıkıntı bu deneme videosu full ayarda 2k 250 FPS alıyor. biz ayarladı dibe çektik 300 FPS aldık. hiç bir zaman full ayarda girilmedi oyuna. Akıcı hızlı olsun diye...
W11 var. Driver'ı deneriz şimdi teşekkürler. Msı sürücülerini kaldırdık. Rgb ye tekrar bakalım.
1778446029
2k en düşüğe çektin 300 alabildik. Full ayarda Benim sistemim AM4 ben 180-200 arasını gördüm. 5070 Tİ aldı şimdi arkadaş salı günü o gelecek tekrar sonucu söylerim. Canımzı sıkan nokta...
Denedik. testlerde %100 aldık. Tüm çekirdeklerin elektirik değerlerini vs gördük. YÜk altında CPU çekirdekleri en fazla 68-70 dereceyi gördü. 5200 Mhz çektik yine olmadı. :((( onu da denedik.
Şu anki sistemine göre PSU hayli yeterli. İşlemcin 65 W GPU 305 W sistemin gerisi 200 çekse bile 600 Watt etmiyor. sorunsuz kullanırsn. X3D li CPU lar 115 watt. onu bile kaldırır ama değiştireceğim dersen ben Cooler Masterın cpu sunu kullanmıştım eski bilgisayarımda. 10 sene tık demedi 2 kere...
ya yazmayı unuttum oraya Acaba oyunda mı sıkıntı var birde başka bir oyunda dene benzer bilgisayarla karşılaştır dedik. God Of War'a girmişler. 50 Fps düşük çıktı. kafayı yedik iyice. Yani sıkıncı işlemci GPU kaynaklı değil. bir şey sistemde tıkanma yapıyor çözemiyoruz. Afmf 2 yi açtık kapattık...
Vallaha ben bir sürü marka denedim hiç biri rahat gelmedi. o fiyat bandında hiç yok hatta. Ortopedik minder aldım dandik bir koltuk aldım onunla idare ediyorum. Deri koltuklar yazın acayip terletiyor ve hemen hemen bütün koltukların oturma minder süngerleri ince. uzun süreli kullanımda bel...
Arkadaşlar aşağıda sistem bilgilerini paylaştığımız bilgisayarı 2 ay önce incehesaptan aldık. Bu sisteme ek olarak Philips 2K 0,3 ms 300 Mhz monitör aldık. daha sonra sisteme birebir aynısında RAM takviyesi yaptık. Bu vaziyette CS2'de max 180-200 fps alabildik. Anakartı güncelledik ram hızları...