Voltage isimli üyenin son içerikleri

1. V

Format da problem yaşıyorum ACİL!

Dediğiniz gibi o hatayı aldıktan sonra pc yi kapattım ardından usb yi çektim ve bilgisayarı yeniden başlattığımda ekran geldi
  2. V

Sağolun oldu
  3. V

Hayır a bastığımda tekrar aynı kurulum ekranına atıyor
  4. V

Bu ekranın aynısını veriyor
  5. V

Hemen deniyorum 1728750813 Sonuç aynı
  6. V

İyi forumlar pc ye format atacaktım daha alalı 1 yıl oldu flasha rufustan win 11 isosunu yazdırdım daha sonra hata aldım görüntülerini koyarım rufustaki hata verince normal olarak ta Manuel yazdırdım gene aynı ekran aynı hata flash da yeni bi problemi yok ssd de sorun olacağını düşünmüyorum...
  7. V

Youtube Adım farklı gözüküyor

Youtube adım güncelde açıklama ile beraber farklı gözükmesine rağmen adım ve açıklamam çok eski olarak duruyor linkte sebebi nedir problemi çözemedim değiştirmeme rağmen link olarak attığımda linkte eski kanal adı ve açıklaması yazıyor sebebini bilen ve çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  8. V

Shadow Of The Tomb Radier D.E. Ses Bug ı

Shadow of the tomb raider oynamak istemiştim fakat bi önceki oyunun sonunda (rise of the tomb raider) hiç bir yama vs kurmamama rağmen karakter sesleri bi anda sadece soldan geliyodu neyse dedim zaten oyun sonu bişi olmaz kullandığım kulaklık Razer kraken tournament edition bu oyundada aynı...
  9. V

WD Blue 320 GB hdd bozuldu tamiri varmı

Direk hdd yi sökünce pc çalışıyor hdd nin zaten benden önceki sahipleri vardır diye düşünüyorum sonuç olarak eski
  10. V

WD Blue 320 GB hdd bozuldu tamiri varmı

Selamınaleyküm arkadaşlar bundan 1 sene önce fazlada olabilir 2.el pc aldım 400tl ye g41ankart fln vardı xeon e5430 işlemvi ile kullanırım dedim ve yanında WD BLUE 320GB HDD Vardı bende kullandım 3 4 kez gta 5 yükledim 11 saat sürüyodu ve 1 ay önce bozuldu ve yeni bi sistem toplamaya karar...
  11. V

GTX 960 2GB İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Öncelikle selamlar geçen gün ddr3 775 pinli xeon e5430 olan bi sistemim hdd den dolayı arıza verdi bende artık yeni sistem toplamanın zamanı geldi diye düşünüyorum bütçe 8.5k yı geçmeyecek bi şekilde sistem toplamak istiyorum ama üzmedinide istemiyorum ryzen 3 4100 düşünüyorum ama incelemeler...
  12. V

GTX 960 2GB MSİ DDR4 İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Öncelikle selamlar geçen gün ddr3 775 pinli xeon e5430 olan bi sistemim hdd den dolayı arıza verdi bende artık yeni sistem toplamanın zamanı geldi diye düşünüyorum bütçe 8.5k yı geçmeyecek bi şekilde sistem toplamak istiyorum ama üzmedinide istemiyorum ryzen 3 4100 düşünüyorum ama incelemeler...
  13. V

Amazon Japonya Sorun!!!!!

şu an hiçbi ürün gelmiyomu japonyadan
  14. V

Amazon Japonya Sorun!!!!!

Amazon Japonyadan ürünü almaya çalışırken böylebi sorun ile karşılaştım yardımcı olabilecek varmı
  15. V

Msi afterburner voltaj ayarları pasif voltaj ayarı yapılmıyor

msi afterburnerda voltaj ayarı yapmak istiyorum ama pasif soluk gözüküyolar ve hiç bi şekilde ayar yapamıyorum anakart Msi G41m S01
Geri