İyi forumlar pc ye format atacaktım daha alalı 1 yıl oldu flasha rufustan win 11 isosunu yazdırdım daha sonra hata aldım görüntülerini koyarım rufustaki hata verince normal olarak ta Manuel yazdırdım gene aynı ekran aynı hata flash da yeni bi problemi yok ssd de sorun olacağını düşünmüyorum...
Youtube adım güncelde açıklama ile beraber farklı gözükmesine rağmen adım ve açıklamam çok eski olarak duruyor linkte sebebi nedir problemi çözemedim değiştirmeme rağmen link olarak attığımda linkte eski kanal adı ve açıklaması yazıyor sebebini bilen ve çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Shadow of the tomb raider oynamak istemiştim fakat bi önceki oyunun sonunda (rise of the tomb raider) hiç bir yama vs kurmamama rağmen karakter sesleri bi anda sadece soldan geliyodu neyse dedim zaten oyun sonu bişi olmaz kullandığım kulaklık Razer kraken tournament edition bu oyundada aynı...
Selamınaleyküm arkadaşlar bundan 1 sene önce fazlada olabilir 2.el pc aldım 400tl ye g41ankart fln vardı xeon e5430 işlemvi ile kullanırım dedim ve yanında WD BLUE 320GB HDD Vardı bende kullandım 3 4 kez gta 5 yükledim 11 saat sürüyodu ve 1 ay önce bozuldu ve yeni bi sistem toplamaya karar...
Öncelikle selamlar geçen gün ddr3 775 pinli xeon e5430 olan bi sistemim hdd den dolayı arıza verdi bende artık yeni sistem toplamanın zamanı geldi diye düşünüyorum bütçe 8.5k yı geçmeyecek bi şekilde sistem toplamak istiyorum ama üzmedinide istemiyorum ryzen 3 4100 düşünüyorum ama incelemeler...
Öncelikle selamlar geçen gün ddr3 775 pinli xeon e5430 olan bi sistemim hdd den dolayı arıza verdi bende artık yeni sistem toplamanın zamanı geldi diye düşünüyorum bütçe 8.5k yı geçmeyecek bi şekilde sistem toplamak istiyorum ama üzmedinide istemiyorum ryzen 3 4100 düşünüyorum ama incelemeler...