VoltajGurmesi isimli üyenin son içerikleri

1. V

Asus Rog Thor 850 W Garanti?

Coil "wihane"
  2. V

Bu paraya 5070 sistem değer mi?

CPU : https://www.incehesap.com/amd-ryzen-5-9600x-3-90ghz-6-cekirdek-32mb-onbellek-soket-am5-tray-islemci-fiyati-74313/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.9.1 GPU : https://www.amazon.com.tr/dp/B0DTGP4M7J?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 MB ...
  3. V

Lian li aldıysanız @yusuf7878 söylediklerini de baz alarak 750-850w modüler bir psu alınabilir sistem için rajintek 5200tl bandında güzel bir psu su vardı modelini tam hatırlamıyorum bütçe ayrılabilir. Düzenleme : üst tarafta @yusuf7878 rajintek linki bırakmış en ideal psu sisteminiz için
  4. V

A750BN alınabilir seviyede bir psu orta segment diyebilir 5070 ile uyumlu olacaktır dış kasa olarak gigabyte c201 e bakabilirsiniz küçük hoş bir kasa
  5. V

Bi pc topladım 2-3 ay sonra alıyorum

Hazır sistem almayın firmalara hazır sistem konusunda özellikle böyle bir bütçede güven olmaz 50 takla atarlar o paradan fazla pay için
  6. V

5060ti 16gb ile belki kullanılır ama onada kesin bir şey diyemem şu sistemleri toplarken 1. öncelik PSU olsun lütfen işlemciye ekran kartına para vericem diye canlı bomba alıyorsunuz. Kasayı masaya koyduğunda bomb has been planted diye ses gelir dikkatli dinlersen. Hazır sistem alma ve parçaları...
  7. V

10 BIN TL BUTCE TELEFON ONERISI

Android orta şekerli bir telefon dostum neyi bu kadar abarttığınızı anlayamadım yeni amiral gemileri 100k tl lere satılıyor alacağınız telefon 2-3yıl sonra tanınmaz hale gelecek aylarca düşünmeye gerek yok al işini görsün
  8. V

10 BIN TL BUTCE TELEFON ONERISI

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_realme-12-rmx3871-8gb128gb-derin-yesil-1238586.html sayın arkadaşlar bu ürün ile Realme 12 5G nin ne farkı var anlayamadım? 1760667442 farkı anladım ama çok bi fark yok bi 5G özelliği var oda birşeye yaramıyor zaten
  9. V

Neon serit ledi anakarta baglama

LED 12V mu 5V mu kablonun üzerindeki gri lehimlerin yanında yazması gerekir veya çalıştığı adaptör vs. var ise onun üzerinde de bir voltaj bilgisi bulunması gerekir söylerseniz yardımcı olabilirim resim de atabilirsiniz.
  10. V

Palit 5070ti Sıcaklık

Yerli yabancı 4-5 tane teste baktığımda 60 derecelerin üzerine çıkmıyor kar anca stress testlerinde 72 dereceyi görebiliyor. Bence bir sorun olduğunu söylemek mümkün özellikle Donanım Arşivi tarafından soğutma özelliğiyle ve ucuzluğuyla öne çıkarılarak reklamı yapılan bir modeli güvenerek...
  11. V

Palit 5070ti Sıcaklık

Durumlar iyileşene kadar bu şekilde kullanılabilir, kasa içi soğutmadan 10-15 derece fark edeceğini sanmıyorum incelemelerde 60 derece bandında gezen kartın sizde 75 derece olmasının 2 sebebi olabilir ya incelemeye daha kaliteli ürün yolluyorlar yada incelemede kullanılan PSU'lar sizinkinden...
  12. V

Palit 5070ti Sıcaklık

Model ve geri kalan bilgilerin gözüktüğü yeri yeni görüyorum beklediğim kadar berbat bir psu değil iş görebilir cinsten bir psu ama hala 5070ti için çok düşük seviyeli bir psu. Bir süre kullanılabilir ama uzun vadede değiştirilmesi gereken bir psu olarak nitelendirebiliriz. A850GL 10/10 bir PSU...
  13. V

Psu alıcam Powersupply Msı yeterli midir

Hayırlı uğurlu olsun pişman etmez şu anda evimde bu PSU' nun aynısından ve 550W lık versiyonu var 550W olan 3 yıllık diğeri ise daha birkaç aylık hiçbir sorununu görmedim hakkında hiçte kötü yorum duymadım ses konusundada gayet sessiz bir PSU.
  14. V

Palit 5070ti Sıcaklık

AIGO yazısı net bir şekilde belli hangi model olduğunu buradan görmek mümkün değil, firma hakkında ve PSU'ları hakkında hiçbir bilgi yok korumaları ney devre yapısı ney kullanılan parçalar ney test sonuçları topluluk tarafından hangi standartlarda listelenmiş vs tamamen bilinmez bir PSU...
  15. V

Psu alıcam Powersupply Msı yeterli midir

2K veya 4K oyunculuğa geçmediğiniz sürece aktif sistemde yükseltme yapmanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum maksimum 5060ti veya 9060xt takılabilir onu da msi çok rahat besleyecektir. Siz en iyisi A650BNL i bu kadar ucuzken alın artan paranızla da başka eksiklerinizi giderin mesela 1000TL ye...
Geri