Vonalimani isimli üyenin son içerikleri

1. V

atomizer uyumlu elektronik sigara

atomizer almayı düşünüyorum bende nereden alabilirim hangi siteden önerirsiniz veya istanbulda şurası satıyor diyebiliceğiniz bir yer var mı
  2. V

CS-GO SENSİTİVİTY UÇUYOR

kapalıymış raw açtım şimdi test edeyim bi
  3. V

CS-GO SENSİTİVİTY UÇUYOR

yok be ben tek hamlede 360 atamıyorum bu ayarlarda 360 atıyor karakter :D 2 hamlede 360 atabiliyorum normalde ama şuan tekte atıyor kendisi ben isteyerek atmaya çalıştığımda gene 2 çevirmede atuyorum
  4. V

CS-GO SENSİTİVİTY UÇUYOR

oyuna giriş yapıyorum ancak bir sorunum var oyunda sağa ve sola dönerken aşırı hızlı dönüyor mouse dpi 800 sensitivity 1.2 olmasına rağmen 3-4 ay girmedim bi gireyim dedim oynarken uçuyor fare mevlana oluyorum bir anda farklı oyunlarda test ettim farede sıkıntı yok fare logitech g203
  5. V

STEELSERİES ARCTİS 7X CHEATMİX

STEELSERİES ARCTİS 7X kulaklık var elimde ve cheatmix özelliğini kullanmak istiyorum ama nasıl kullanıcağını çözemedim PC üstünde kullanıyorum kulaklığı Steelseries gg uygulamasıda var sonarını kullanıyorum ama çözemedim bu cheatmix ayarını kullanmayı kulaklığın üstündeki tekerlek üzerinden
  6. V

Yardım Samsung Galaxy Buds 2 alınır mı ?

Kulaklığı şuan aktif olarak kullanan birisiyim gece bile kulağımdan çıkmıyor ses kalitesi konusunda çok güzel üzmez mikrofonuna bişi diyemem kendim mikrofonundan konuşan birisini dinlemedim ama sorduklarım ses iyi geliyor diyordu telefonum apple sadece tek bir sorun var apple telefonlarda...
  7. V

Çözüldü✓ Kulaklık Önerisi Bütçe 2750

csgo apex gibi oyunlar için PC üstünde kullanıcam
  8. V

teşekkür ederim ama 2. el düşünmüyorum ya
  9. V

Kulaklık Almayı Düşünüyorum kablolu kablosuz fark etmez bütçe 2750 tl max üstü olmaz. https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-7x-plus-wireless-kablosuz-xbox-ve-pc-oyuncu-kulakligi-p-654447811 https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-nova-3-multi-system-oyun-kulakligi-p-357825483...
  10. V

Klavye Önerileri Fiyat Bandı Max 2000

Klavye almayı düşünüyorum blue switch gibi abartılı sesi olmasın önerileriniz nelerdir aklımda steelseries almayı düşünüyorum ama önerilere açığım
  11. V

Bilgisayarım 3050 desteklermi

Bende 1600 af ile 3050 darboğaz olurmu diye sormuştum ama olucağını düşünmüyorum çünkü bu işlemci 4.2 ghz de 2060 da darboğaz seviyesini %5 %6 lara kadar indiriyor 3050 de 2060 dan daha düşük bir performans verdiği için çok rahat besler diye düşünüyorum tabi anakart değiştirip 4.1 4.2Ghz de...
  12. V

Ryzen 5 1600 Af RTX 3050 Darboğaz olurmu

şimdi sadece şu lanet olası kartın satışlarının başlaması lazım hemen alıcam
  13. V

Ryzen 5 1600 Af RTX 3050 Darboğaz olurmu

Rtx 3050 kart almayı düşünüyorum 1600 af işlemcim var darboğaz olurmu sizce olursa %5-6 falan mı olur % 5-6 sıkıntı değil çünkü
  14. V

Ryzen 5 1600 af RTX 3060 darboğaz olurmu

ryzen 3600 a geçicek bütçe kalmıyor rtx2060 rtx2070 de aynı fiyata geliyor gtx 1050 de kaldım. Çok sıkıntı yaratırmı %10 15 lik bi darboğaz
  15. V

Ryzen 5 1600 af RTX 3060 darboğaz olurmu

Konu başlığından da görüneceği gibi 3060 kart almayı düşünüyorum işlemcim 1600 af şuan 3060 1600 af ikilisi kullanan varsa veya kullanmış ryzen 2600 da olur aynı güçte ikiside zaten darboğaz yapıyormu ?
Geri